LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paticikleri Adam Etme Kursu açıyorum, bundan sonra siyah pati kalmayacak. Herkes Beyaz bir Paticik olacak. Ders Kapsamı Şunlardır; 1.Bir Pati olaraktan Beyazlaşma ve beyazlaştırma 2."Nasıl Bırakıyorum, pati artık öldü, yaşamıyor vs"Diye güzel mesaj atma ve ağlama dersi 3.Bozulan Pati Kültürünü tekrardan dirilme 4.Paticik ruhunu canlandırma, ve eski paticik ruhları çağırma 5.Post kasma ve Madalya alma. Şimdilik derslerimiz bunlardır, İlgilenenler ve ücreti merak edenler PM atsın lar lütfen![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lord de get[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Harbi DE GET[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bizde bişi kuralım Pati ninca team nincalıyalım topikleri[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 karakedi görmesin ne o öyle beyaz pati falan???***yıldızyıldız[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya içim bayıldı yeni topic açacaktım ama bende onlara katılmış olacağımdan açmadım YETER YA KIZLAR MIZLAR http://forum.guzinabla.com/abaztürkleri.html buraya bi gidin siz ya bıktım ben de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bırakma konusu da saçma beyaz pati olayı da..ben 2003 ten beri patideyim ama bakın bitane bile madalyam yok =P genelde okuyorum,bazen oluyor 3-4 ay girmiyorum, neyse zaten güzel açıklamalar yapmış arkadaşlar ama meydanı boş bulan bi 12-15 yaş arası gençlik ve onların ergenlik sorunları harbi baydı..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Jasco, 27 Eylül 2005 21:39 tarihinde demiş ki: meydanı boş bulan bi 12-15 yaş arası gençlik ve onların ergenlik sorunları harbi baydı.. [signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Takmayın kafanıza yahu. Beyaz Patiymiş![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Siz de tarafsız, renksiz pati olun benim gibi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 27 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ben Asfalt Rengi patiyim varmı itirazı olan???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 27 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Adaminda İsmi Film Yildizi Gibi Beyaz Pati Hüleley Ak Büyücü Gibi Bişi Olmus[signature][hline]o_O [Bu mesaj LordGargamel tarafından 27 Eylül 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Pati the White[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar