Razien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yaş ortalamasının ve topiclerde ki kalitenin düştüğü doğrudur ama tek sebep bu değildir patinin ortamının bozulmasında , yöneticilerin de forumlarla eskisi kadar ilgilenmediği de gözle görülür bir gerçektir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yaa zaten forumda pm in işi ne ben anlamadım.. Forum insanların birbirine herkese bişeyler söylediği yer değilmidir ki.. Bu içten pazarlıklı pm ler niye ya.[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eski-yeni meselesi değil mesele. ben ne eskiler biliyorum ki yazılarını okumak işkence. ben ne yeniler biliyorum ki hakikaten akıllı-yaratıcı adamlar. ama elbette belli bir miladı doldurmuş üyeler forum kalitesini önemsiyorlar. dolayısıyla yazdıklarına özen gösteriyorlar. kişileri tartışmak gereksiz. 'bak sen şöle yaptın, böyle yaptın' demek yersiz. önemli olan kendi yazdıklarımıza dikkat etmek. ama eğer ben 50-60 postluk bir konu görüyorsam ve konunun nereden nereye gittiğini görmek için hepsini okumaya tenezzül ediyorsam ve bir kaç dakikamı buna harcıyorsam bana sa saygı gösterilmeli. en azından benim başkalarına gösterdiğim saygıyı.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 darbe yapalım.. nasıl paşalar önce radyo tvlere el koyarmış bizde datacenter'ı basalım. hekleyelim. biz olalım admin.. (uçtuğumun farkındayım, mayday mayday) Eskiden 100 kaliteli insan vardı, 10 kalitesiz Şimdi 1000 kaliteli insan var, 100 kalitesiz ama kaltesiz insanlar daha çok göze çarpıyor bu da doğal.. çünkü 100 taneler.. (saydım az önce) :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paticik Türkiyesinin Paticik kültürü...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Noluyo olm burda ?[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi millet şaşırdı karakedi yok bu aralar zaten(yani varlığını hissedemioruz) mütakiben otorite boşluğu paticik fetret döneminde[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Quivalen-soth, 26 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: paticik fetret döneminde ehaehae.hakkatten öle paticiğin fetret dönemi 26.09.2005-???[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nerden çıktı bu pati batıyo modası bi anlasam ¿[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 karakedi ve ema aplanın boşluğu hissedilmeke cidden[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 siteyi twlere emanet ettiler hali ortada.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aaha bir batirma cabalari hakkaten. Sanki pati kapansa adamlarin baska yapicak isi yok kurtarma cabasina girdiler patiyi :D ozgur demokrat pati ozgur pati hareketi Beyaz pati Gidin baska seyleri kurtarmaya calisin sosyal hayatinizi mesela yani bir internet sitesi bir insanin ne kadar zamanini calabilirki kurtarmak batirmamak duzene koymak icin bu kadar ugrasiyorsunuz anlamadim[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @rush: tw'lar sadece fakeleri banladi. sen fakelerin actigi her topie , heleleüleüel yazipta eglenemeyesin diye. okkeea?[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 lol! sen gitmemiş miydin rush?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 26 Eylül 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 beyaz pati ne lan? bende black panthers subesi kurucam patide katilmak isteyenler om atsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 rush direk fake ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben açıkça söyleyeyim forum bırakmak nedir kavrayamadım hala. Neden insanlar paticik'i bu kadar kişisel algılıyorlar onu da çözemedim. En fazla Paticik'e mesaj atmazsınız, canınız sıkılmıştır, olabilir. Forum ortamını bırakmak garip bir konsept. Yani sonuçta burdan tanıştığınız arkadaşlarınızla da dışarıda görüşeceksiniz bir veda değil ki? Ben de 1 sene gibi bir süre boyunca mesaj atmadım hiç, ama ne bileyim, oturup bırakıyorum ben diye topic açmak gelmedi aklıma. Neyse yani herhalde ben Paticik olayına hala tamamen ısınamamış biriyim ki tek bunu garipseyen anlamayan benim?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 antimödes +1001[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tam şimdi aynısnı yazmak için topice girdim.. altına imzamı atıyorum antimodes..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Huzur verin artik, Hep beraber guzel gunler yasadik gecirdik, oyunlar oynadik. Gecmise ozlem duymak guzel lakin gelecegin gecmisle ayni olmasi beklenemez, olaylari biraz akisina birakalim zaman herseyin ilacidir,gundemden ciksin artik su olay lütfen.Evet güzeldi ultimatr pepelek donemleri fakat hersey degistigi gibi bunlarda guzel birer ani olarak kalicak belki bize, desmenin anlami yok eskiyi.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aah keremcan ah.. erken gittin[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Pati kültürüne(terlik yiyerek uslanmış edepli insan kültürü de diyebiliriz special tenks tu ema) zarar verecek içerikli mesajları atanlara cevap vererek daha kötü iş yapıyorsunuz. O kişilerin prim yapmasını sağlayıp yazdıklarının veyahut kendilerinin önemli olduklarını zannetmelerini sağlıyorsunuz. Herkes bir akıma kapıldı. Ah eskiden böylemiydi furyası.. yahu ben bu eskiden böylemiydi yazanların yarısını tanımorum. ben mi eski üye değilim peki? anlamadım.. eski dediginiz forumda zaten ozamanlar aktif olarak yazan max 60-70 kişiydik açıkcası çoğuda bu grup içinde yoktu. Desekki sırf okuyorlardı, eh be ozaman şunu söyleyim okuyarak bile bu kültürü benimsememişler. Arkadaşlar rica ediyorum bir mesaj atmadan önce 2 kere okuyun. Bir hadiseye güldügünüzde zuhahahaha çok komik lan ahahahaha Birisine kızdıgınızda: lan salak salak konuşma! birisi arama yapmayıp aynı konuda 2. topici açtıgında: arama yap ya of elli kere mi dicez ! gibisinden tepkiler veren kişilerin isimlerini saysam klavyem aşınır.. evet evet şuan bu yazdıgımı okurken aa ben böyle yapmıştım diyenleriniz oluyor. Kızanlar da çıkabilir.. ne yani böyle yazdım ama ben çürük elmasımıyım buranın diyerek kabaranlarda olabilir. heyecanınızı içinizde tutun. birisine birşey yazmadan acaba bu yazacagıma nasıl tepki verecek? yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir mi? baan böyle dense nasıl karşılarım? sorularını bir kendinize sorup öyle yanıtlayın ilgili topic i. Birisi saçma sapan birşey mi yazdı? sırf suni polemik mi yaratmaya çalışıyor? yahu cevap vermeyin? eskinin tek özelliği buydu.. yeri geldi bizde saçma birşeyler yazdık önceleri ve hali ile cevap alamadık tutup dahada üstelemedik çünkü anlıyor insan hatalı oldugunu ve daha dikkatli oluyor.. şu durumda ise herkes uodaki gibi onu kestim bunu biçtim en iyi pvpci benim havalarına girmiş biri saçma birşey yazıyor 10 kişi cevap veriyor sonra o saçmalayan da üste çıkmak için allem edip kallem edip laf koymaya çalışıyor ondan sonra bu senaryonun içindekiler gelip ah eski pati diyor [spo1=biz ne diyorduk arkadaşlar arasında]bırah allasen [/spo][signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eheh uzun ama güzel bi yazı olmuş :) (bu mesajımla sanki kendimi yazıda görür gibi oldum :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 terlik korkusuyla yazardik biz eskiden, ey gidi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Eski de görecelidir tabii. Ama bahsi geçen eskiliği ben 2 sene öncesine dayandırıyorum. Çünkü 2 sene önce herkes çok mutluydu.. demek ki çok eskiye gitmeye gerek yok.. Bunu görmek için eski üye olmayada gerek yok. 2 senenin önceki topiclerini karıştırın. Hatta 1 sene. Demek ki çok eskiye gitmeye gerek yok..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar