Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birakin Lütfen Su Sacmaligi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Az önce Xaenin'e basliginda ettigim bir laf sebebiyle _black_angel_ nickli birisi bana bu özel mesaji atti

said:
lütfen böyle mesajlar atmayın. pati kültürünü zedeliyorsunuz. zaten durum yeterince kötü. lütfen patinin kalknmasına yardım edin...

(beyaz pati)

Aksam aksam sinirlerim bozuldu, 27 Agustos 2005 kayitli adam bana paticik kültürü ögretir olmus, forum siyaset meydanina dönmüs sizli bizli.

Insanlarin özel mesajdan birbirini dürtecegi, sizli bizli konusulan, cöküs döneminde olduguna inanilan bir forum haline mi geldi yani paticik simdi?

Nedir bu gruplasma cabasi anlamis degilim ya, forumu forum yapan 20k kisidir, +-100 koymaz bu foruma.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğin yaş ortalamasında ani bir düşüş oldu. Öyle böyle değil baya bir düşüş. Mesela senin sinirlendiğin black_angel maksimum 14 yaşındadır. Değmez yani sinirlenmeye.
Ama bu ani düşüş nasıl oldu ben bir türlü anlamadım. Knight Online yaptı dicem (internet kafelerdeki veletler) ama tek başına yeterli değil[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

koyuyor penth, öyle bir koyuyor ki.

şu başlığa açılmıştı geyiği bile yaparım, öyle baydı artık.

of, yazmak bile kasıor artık bu konuda, giden gidiyor kalan kalıyor işte, ne gerek var daha tartışmaya.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

burası kimsenin babasının yeri değil beğenmeyen gider.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Hey Allahım.
Rush belkide sen bitirenlerden birisin bu forumları hiç düşündün mü?
Neye dayanarak söylüyorsun ki bitik forum,eskiden şöyleydi vesaire. 2005'de üye olmuş birisi olarak ne görmüş olabilirsin ki?

1 kişi gitti konu açtı tamam. 2.si açtı iyi tamam. 3.sü açtı ona da peki. 4.den sonra ipler koptu. Millet sanki askere gidiyormuş gibi uzun uzun veda yazıları yazmaya başladı.Daha sonra bunları yeni üyeler izlemeye başladı. Konu hakkında kendi düşünceleri,en ufak bir fikirleri bile olmayanlar "forumların bozulduğunu düşündüğünü" düşündü. Gidecekseniz gidin kardeşim ne yapalım. İnternet sitesi burası,tartışma platformu vesaire. Kimseyi tutmuyoruz...
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 26 Eylül 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahahahaha
penth... kader arkadasim.

bakiniz aynisi bana da geldi...

| 26 Eylül 2005 22:42 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
varmısın vanille

| 26 Eylül 2005 22:32 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
vanille beyaz patiye katılmak istermisin patiyi eski günlerine geri getirmeyi hedefleyen bir grup. katılıcaksan ayrıntılı bilgi hede msn adersine gel.
edik: kullaniciyi rencide etmiyim bari. ismini editledim.[signature][hline]lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Değişime üsttekiler ne kadar istekli?
Az önce "futbol bölümü için 3 mod istiyoruz" diye bir topik açıldı, topik 1 sayfa olmadan kilitlendi, üstelik gayet de iyi bir tartışma olabilirdi.
Kim değişmeli, onu tartışmak gerek.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

yaş ortalaması düşük evet. ve bu çok rahatsız edici bir durum haline geldi.

inanın akıl yaşta değildir baştadır mottosuna inanırım ama gördüklerim bu inancımı çökertiyor. gençler çok ilginç tepkiler veriyorlar. ciddi bir tartışma bulmak imkansız gibi. konular hemen cıvıtılıyor. eğlenmek de çok zor. eğlenceli bir şey olmayagörsün hemen seviye düşüveriyor.

paticik çöküş dönemindedir. (ne demekse) bir iki senedir bu forumdayım. okuyordum önceleri sonra yazmaya karar verdim. ama çok kısa sürede kalite düştü.

kişisel bölümü bu çöküşü körükledi. sebebi ise açık. okulları tatil olan bir sürü genç bilgisayar mahkumu oldu ve günlerini 'adslnin de sayesinde' forumda geçirdi.

çokça zaman forumda geçirmek hayırlı olmadı. insanlar bir şey yazmış olmak için yazı yazdılar. yaz aylarında yaşanan bu buhran insanları bıktırdı.

giden insanların bazıları hakikaten kaliteli ve yazdıkları zevkle okunan insanlardı. kalan insanlar arasında da nadiren de olsa yazdıkları zevkle okunan insanlar var. ama forumu kurtarmaya yetecekler mi bilmem.

açıkçası ortaya çıkan durumdan ben de pek memnun değilim. yeni topic açarak 'ben de gidiyorum' demeyi saçma buluyorum. o yüzden bu konudaki fikirlerimi buraya yazıyorum. ama durumdan hoşnut olmadığımı ve sessiz sedasız gitme ihtimalimin de günden güne arttığını söyleyeyim.

her güzel şeyin sonu vardır. elbet bu forumun da bir sonu olacak. veya bu şekilde devam edecek.

henüz burdayım ve cıvıtanlara karşı dayanmaya çalışcam. ama her an pes edebilirim.

giden, zaman ki herşeyden önemli.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Korkmayın hiçbişiyin çöktüğü yok..
Sadece sizin zevkleriniz değişiyor, ihtiyaçlarınız değişiyor, büyüyorsunuz bu çok doğal bir şey.

Üye alımı kapalı olsada bir süre sonra (yıl/ay farketmez bilemem) yine bırakanlar olacaktı.
İnsan büyüdükçe zevkleri ihtiyaçları değişir..
Yoksa daha öncede denyo üyeler vardı..

Pati çökmez yani. İçeriği değişir dersin ama çökmez..
penth'in dediği gibi..
+-100 koymaz..

Bir partideki adamlar parti değiştirir. Partiden çıkar. Ama devletin devamlılığı süreklidir..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mantar oldukça haklısın , eskiden herhangi bir topiği okuduğumda yüzümde giderek bir gülümseme oluşurken şimdi sadece okur oldum . okunacak yazı kalmadı cidden[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gene de eskisi kadar okuyasım gelmiyor.. Girdiğim zaman 2-3 saat takılırdım eskiden..

Hatta 2004 tarihinde kayıt olmama rağmen ultima tr zamanından beri takip ederdim ama hiç kayıt olma ihtiyacı duymamıştım.. Çünkü sırf okuması bile çok zevkliydi..

Şimdi.. ı ıh..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...