Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya bu satayı tanıtmak için bi yükleme yapmak gerekiyo bende anakartın içinden sadece bi cd çıktı disket yok nerden bulabilirim bu sata tanıtma olayını ve nasıl yapabilirim? Belirteyim evde 1 tane baska bilgisayar var ama onun da floppy si yok yani diskete bisi atamiyorum fakat 128 mb bir USB bellegim var ve bios fln goruyo ne yapabilirim ya ühühü gerçekten delirecem 1600dolarlık sistemi acamiyorum yaaaa[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Anakartının sitesine gir, anakart modeline uygun SATA sürücülerini indir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben anakart üreticilerinin bu yaptıklarını terbiyesizlik olarak yorumluyorum. o disketin maliyeti nedirki yani ? ASUS anakart almıştık , ondan çıkmamıştı . 150 dolarlık anakart , içerisinden SATA disketi çıkmıyor ? hiç mi düşünmüyorsunuz insan bunu alıp taktıktan sonra hdd yi tanıtmaları gerek , disketten tanıtacaklar , zaten sende biliyorsun windowsun yeniden kurulması gerektiğini anakart değişiminde , ee ? ;SATA driverı yoksa ne olacak. Yada aldım ben bu makinayı çöle götürdüm hede kasabasında kuracağım bunu ben , sata disketi yok kuramıyorum. Yok böyle bir saçmalık. MSI anakart almıştım en son , içine koymuşlar neyseki sinirim yatışmıştı o zamanda. Bu arada anakartının markası ne ? ASUS mu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [email protected] ekle beni msn'ine yollayayım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 http://rapidshare.de/files/5577971/Sata.zip.html Windows XP kurarken üçüncü parti disk sürücü olarak SATA'yı tanıtmak istiyorsan Zip'in içindeki dosyaların hepsini bir floppy diske atman lazım. Çünkü kurulum sırasında A: sürücüsünü tarıyor. Zip'teki SATA dosyaları generic. Yani hemen hepsine uyuyor. Takıldığın birşey olursa msn adresim yukarıda yazılı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkdaşlar win xp kurarken tüm sata diskleri tanıtmak mı gerekiyor illa?Buarada asus gibi kaliteli bir firmanın kutusundan sata diski çıkmaması kadar berbat bir şey herhalde olamaz.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tüm anakartlarda değil ama çoğunda tanıtmak gerekiyor. Son zamanlarda 2 adet SATA destekli anakartım oldu. Abit NF7-S ve Asus A7V600-X. Abit'ten SATA disketi çıktı, Asus'tan çıkmadı ama generic olduğu için Abit'inkini kullanabiliyorum Lonely'nin dediği gibi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar. Asus anakartın driver cd'sinde SATA driverleri var. Olmadığını nereden çıkarttınız? :-) [spo1=Otomatik driver disketi oluşturma]VIA Chipsetli boardlar için : CdRom:DriversVIARAIDDriverDiskMakeDisk.exe Intel Chipsetli boardlar için : CdRom:DriversIRAIDDriverDiskMakeDisk.exe[/spo] [spo2=Manuel driver disketi oluşturma]VIA Chipsetli boardlar için : "CdRom:DriversVIARAIDDriverDiskSATA" klasöründeki dosyaları diskete kopyalayın Intel Chipsetli boardlar için : "CdRom:DriversIRAIDDriverDiskSATA" klasöründeki dosyaları diskete kopyalayın[/spo] Klasör isimleri değişebilir ama SATA driverleri ASUS cd'lerinde mutlaka olur. Sadece size disket oluşturmak kalır. :-)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tanitmaniz gereken SATA degil tam olarak, SATA'lar IDE gibi degil de RAID uzerinden taniniyorsa RAID tanitmaniz gerekiyor sadece. Soruya gelince, Lonely'nin de dedigi gibi cd'nin icinde mutlaka vardir, bir diskete yazmaniz yeter, ama yine de yapilan terbiyesizlik ona da katiliyorum. Herkesin evinde 8 tane bilgisayar olmak zorunda degil sonucta. Arkadasa sistem kurarken benim de basima gelmisti, bir de dalga gecer gibi kagit koymuslar kutunun icine, "raid tanitma disketini boyle boyle olusturursunuz" diye. Madem onu icine koyacak zamaniniz ve firsatiniz var, yani olayin farkindasiniz, kagit koyacaginiza disket koyun bir zahmet edip.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya o disketin maliyeti nedir ? Hikaye okumasınlar 1 dolar artmaz onun fiyatı be 1 dolar. Madem o kadar prestijin var koy disketi , illene cd , akılları ermiyor bunların yeni makina kurarken cd den alırmı almazmı , 20 tane makina var herkezin evinde töbe töbe yine tepemi attırdılar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Asus koymuyor disket falan.Milyonlarca anakartta epey bir yekün yapar tabii. Floppy siz makineye Sata driver yüklemeye gelince ,ben şahsen nlite programıyla xp'nin içine gömüyorum bütün sürücüleri böylece ne floppy arama ne x5ex6 ya basma nede sürücüler için teker teker yükleyip restart etme derdim kalıyor. sizede tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o programın adı NLite mi? Ben o programı aradım uzun zaman bulamayınca ümidi kesmiştim???[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tesekkurler arkadaslar sorunu raid controlleri disable ederek alt ettim ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Lonely, 27 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki: o programın adı NLite mi? Ben o programı aradım uzun zaman bulamayınca ümidi kesmiştim??? Nlite'da türevlerinden biri. Customised Automated Windows Installation olarak aratırsan, hazır Office kurulu gelmesini sağlayacak programları da bulursun. Ben artık Alcohol %120, sürücüler, Office ve bir iki ufak programı hazır kuruyorum. Yoksa uğraşılmaz.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arattım bulamadım. bir kaç program adı verseniz?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Allah allah nasıl bulamazsın googleda nlite yazınca hemen geliyor. http://www.nliteos.com/ Buda ingilizce bir rehber adım adım gösteriyor. http://www.short-media.com/review.php?r=284&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: jagd, 27 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: Asus koymuyor disket falan.Milyonlarca anakartta epey bir yekün yapar tabii. Floppy siz makineye Sata driver yüklemeye gelince ,ben şahsen nlite programıyla xp'nin içine gömüyorum bütün sürücüleri böylece ne floppy arama ne x5ex6 ya basma nede sürücüler için teker teker yükleyip restart etme derdim kalıyor. sizede tavsiye ederim. milyonlarca anakarta mali yük yapsa asusa koyarmı ? ayrıca 0,5 cent lik disketin maliyetini son fiyata yansıtsan kullanıcı bundan etkilenir veya ürünün malı diğerlerinden 0,5 cent daha fazla diye almamazlık yaparmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar