FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şirkette bana bir notebook verdiler, sistemde windows xp pro yüklü, internete bağlanmada yada msn gibi programlarda bi sorun yok , bilgisayarda adminim herhangi bir kısıtlamam yok, ancak wow'a bağlanmak istediğimde daha login sayfasında sanki internet yokmuş gibi mesaj çıkıyor. windows firewall'u kapatamıyorum (bunun nedenini anlamadım administer olarak girsem bile firewall sayfasındaki off bölümü daima kapalı oluyor ve oraya tıklamama izin vermiyor.) makina HP ve HP protect tools diye bişey kurulu belkide o engelliyordur , neyse gelelim konumuza ben şimdi nasıl wow oynıyabilrim bu makineden internete bi server üzerinden çıkıyorum ancak dediğim gibi internette herhangi bi kısıtlama yok. yardımcı olursanız çok sevinirim[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 wow un istediği port açık olmayabilir. Tam bilemiyorum. ben oynuyom gayet rahat :) Portları bilene bi sor derim.[signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper Samaella-Hunter--Stormrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şirkette oynamasını bişekilde aşarsın abide asıl sorun "Okulda nasıl WoW oynarım?" BG haritaları çizip taktikler yapmak, talent hesaplamak, Rp yazmak biyere kadar ya.. :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bir program vardi adini hatırlamıyorum ama teleport gibi biseydi onun yardimiyla oynarsinda biraz arastiriyim ben doncem[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 portlar burda firewall konusuna gelince sirketlerin laptoplarinda - adminde olsan - degistiremedigin ayarlar oluyor . bunu asmak icin sinsi bir sekilde bu laptoplardan sorumlu adamla temasa gecip gerekli yetkileri almaya bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 simdi ben ozellikle tuvalette nasil oynarim sorusunu merak ediyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 calıstıgın yer de oynamasan ? yazık degil mi maaş alıyosun ? isini iyi yapman icin sana bilgisayar vermisler wow oynayasın diye degil? bole en az 5-10 tane daha soru yazabilirimde kısacası isin suyunu cıkarmayın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kimsenin ozel hayatina ve kisisel secimlere yargida bulunabilecek durumda degil kimse.. Biraz saygi lutfen[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 HTTP TUNEL Biraz araştırın ;)[signature][hline]Burning Legion 60 Human Priest Satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 heh bende teleport diyodum http tunel di evet[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar