Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow-ankara

Olivies

Öne çıkan mesajlar

gel baba ankaraya benim de 3 hafta olmadı geleli :) bilkent malum. neyse ankarada bi numara yok valla ankarayı toplasan çok ciddi sölüyorum avcılar+bakırköy+fatih anca eder anca. yani istanbuş 4-5 ankara çıkarır :)

herneyse ankarada
migros-konya yolu üstünde, hönk deme, merkezden (kızılay) konya yoluna girince biraz git zaten dev gibi alışveriş merkezi direkt görürsün.

armada-eskişehir yolu üstünde bilkente varmadan, gene merkezden çıktın mı eskişehir yoluna çok basit hemen görünür.

ankuva-bilkentlilerin akmerkezi diyim ben sana :) bilkentin orda bilkent centerın içinde kime sorsan söler

bence bu 3 yerden birinde bulursun yada bi ankaralı çıkıp burda şu şu dükkanlarda var felan derse işte bilemiyorum ben anca önemli yerleirnin bişliyorum daha :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

dur baba yavaş yau ehhehe. daha önce oynamadıysan söliyim mage ile oynarken orta lvllerde biraz sıkılcaksın daha doprusu böle 20-35 arası felan sana ne bu mage böle mi devam etmcek gibi gelebilir ama mage sonradan açılıyor söliyim. aslında priestte biraz öle ama tabi priest mageden daha zor.

ula hemen heveisni kırmadım demi :) yani moralini yüksek tut herkesi kesebilceğine inan yoksa çok kötü oluyor ya uff mage şunu kesemeze odaklanıp kalıyosun neyse[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle moralim fln bozulmaz cünkü pc'yi kapadığım an bitmiştir oyun bnm icin hastalık yapmadım hicbizaman diabloII'de de böyleydi wow'da da böyle olacak
fazla büyük konustuk galiba:P[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 25 Eylül 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
dur baba yavaş yau ehhehe. daha önce oynamadıysan söliyim mage ile oynarken orta lvllerde biraz sıkılcaksın daha doprusu böle 20-35 arası felan sana ne bu mage böle mi devam etmcek gibi gelebilir ama mage sonradan açılıyor söliyim.

bende diyodum bu benim alt charı hevesle açtık niye bayıldım bu mageden silecektim az daha :D silmedim undead hatunumu[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

kafayı kırcam ankarada sıfır wow satan yer yok.
hele bi adam tanesi 60 $ fiyattan bilardo oyunu satıyo kimse almamış.
Seni salak seni mal herif 10 tane bilardo oyunu alcagına dandik dandik 5 tane wow al 10 dkde satılsın.ama görcem ben onu o oyunlar elinde kalsın karsında rofllucam[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...