Gidiyorum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Öncelikle selamlar,Bu ilk msjım... Alın teriyle oynanmış lvl54 mage sahibiyim,Şu an 1,5 milyonum var.üstüm başım idare eder allahtan. Şimdi gelelim sadete,Ko açılışında "KS,Dupe,Hack,Np transfer vb her türlü hile yasaktır ve cezalandırılır" yazıyordu bilmem hatırlarmısınız.O yazı kalktı millet coştu...yeni yeni de 3 novacılar çıktı şimdide(bu kadar bariz atmıyordu yapanlar en azından).bir oyunun daha ne kadar b.ku çıkabilir,hangi oyunda gmler bu kadar kayıtsız kalabilir bilmiyorum ama ben gidiyorum,kendimi kandırılmış,aptal yerine konmuş hissetmiyeceğim başka bir oyuna.Giderek ayak tanıdıklarıma selam etmek istedim. Bütün uyarılara,ricalara rağmen her türlü pisliği yapan; --NuCLear --Cort3Jam --_MrAslan_ --ForzaBjk --MyQcean --Burakbjk19 --akayakay --vurucutim --BuckSlayer8 --Darkmagicz --İzzet007 Kendinize iyi bakın Yardımlarını esirgemeyen Ocularis_İnferinum Eryn Palidy Lahdanan Siyah-Beyaz Başka bir oyunda görüşmek üzere -Son olarak yasak olmasına rağmen KS ,Dupe yapan ve bunu savunmaya çaılşan zihniyetlere... -"Aga","Plsss" kelimeleri olmadan konuşamayan arkadaşlara... -3 novası olup anca kobold öldürebilen büyük büyücülere... -Bu oyunda "delikanlı"kesiliveren(küfür ve tehdit)miroğullarına... -Türklükten delikanlılıktan dem vurup köpeğin bile yalvarmıyacağı şekilde yalvaran,devamlı isteyip birşey vermiyen zavalılara... Elveda,benden uzak Allaha yakın olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bb...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 durduk yere oyundan soğuttun ha. bb[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 azının orta yerinden öpmek lazım senin up up up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oynican diğer oyunlarda başarılar ve bye bye[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 burdan itibaren ben de bıraktım (20. söyleyişim ama bırakamıyom işte :D )[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 by kardeş ama sonuçta bu bir oyun değil mi? yapılıyor ne olsada[signature][hline]Name: L4sT_FighTeR 1v1: 5* Class: Barbarian Np: 1** FoReWeR_Knight&Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beyler o 3 novanın şifresini sınıftaki arkadaşlar söyledi harbidende oluyo şu an şifreyi biliyom ama yazmıyom yazınca oyunun b.ku çıkıyo bende artık ewde evde age of mythology ( mitoloji )oynuyom :D oyunu yapan kimse eski haline getirsin lütfennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aoeIII oyna trial cıktı :)[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar