Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAMSTER alıyorum holey!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

HOLEYYYYY hamster alıyorum buldum.Daha yavrucuklar.Çok şekerler 2 ayak üstüne kalkıp Paso geri düşüyorlar hehe bi zıplıyorlar böyle çok komik yaratıklar çok sevimliler yaa OFF 7.5 milyon yavru.Gözleri Siyah olandan alcam kırmızı olandan korkuyorum :) mutasyon falan :P

9 milyona yaklaşık bi 30 cm ye yakın akvaryum var onda yaşayabilir demi? Biliyoruz vivaryum :) Sanırım herşeyiyle bi 30 milyona patlicak Hehe.. Çok şeker yaratıklar ya :( adamın biride bana gonzales gösterdi.Abi hamster varmı ? dedim var bak içerde 2 tane dedi.Baktım Gonzales lol.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

bu hayvanlar en fazla 3 sene yasıyor bunlara harcıyacağın parayla sokaktakı hayvanları besle derım.
illa alıcam dıyorsan aralıkları dar olan kafes al.tırmanıp koşarlar içinde.aralıklara dıkkat etmessen sureklı evın içinde hamster ararsın.cam barınakta beslenmez bunlar.bazı pet shoplar(ne kadar pet shop denebılırse bunlara)goz zevkı ıçın cam kap tavsıye ederler.sakın alma.ayrıca surungenlerin beslendiği kaplara vivaryum denir.
Sosyal ağlarda paylaş

30 milyonla 1 tane köpek 3 sene besleyebilirmisin? Hadi onu geçtim o sokak köpeğinin karnını 1 ay boyunca 30 milyonla doyurabilirmisin?

Vivaryum yazdım zaten oraya :-)

Hamster besleyen arkadaşlarım hep akvaryum al diyorlar... Kafesi kemirip kaçıolarmış :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

valla hamster kaçacak....istersen çelik kasada besle hayvanı...bende vardı bitane...o nu seçmemin tek nedeni esnemesiydi....neyse içerdeki dönüpduran şeyin altına kağıt ve yem sıkıştırıp tırmanarak kaçtı bikaç defa....hamster sırf kaçmak için mutasyon geçirip kanatlanır bilem...ama kaçınca hiç arama....kuytu bi yere yem koy sonra yanına yırtılmış kağıt falan koy...oraya gelip yuvasını kurunca alırsın...hatta benim hamsterim gece kaçınca karakaplumbamın yuvasına girip onu bi ısırıodu(gözümle gördüm) tosbaa tırsınca yuvasında organik ne varsa ağzına doldurup vitrinin altına yuva yapıodu...hatta bi keresinde yerde katlanmış halde duran ve manevi değere sahip olab 25 yıllık bir kilimin içini yolmak marifetiyle yumaklaşturmış ve yuva yapmıştı...sonra annem ağzıma.... hatta bi keresinde kaybettim...2 gün sonra biz yemek yerken sağ olsun bulaşıkmakinasının altından çıktı[signature][hline]mazeretim vaaaaar...

[Bu mesaj amon tarafından 25 Eylül 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 25 Eylül 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
30 milyonla 1 tane köpek 3 sene besleyebilirmisin? Hadi onu geçtim o sokak köpeğinin karnını 1 ay boyunca 30 milyonla doyurabilirmisin?

Vivaryum yazdım zaten oraya :-)

Hamster besleyen arkadaşlarım hep akvaryum al diyorlar... Kafesi kemirip kaçıolarmış :-)

30 ytl ıle bır hamsterı da 3 sene besleyemezsın.ayrıca bır sure sonra bu hayvana alışacaksın ve 3 sene gıbı kısa surede olumunu goreceksın kı 3 sene zor yasar.2-2.5 senedır yasam surelerı cok azı 3 seneyı gorur.tabı ben alışmam sadece goz zevkı için besliyecem dıyorsan dıyeceğim hiçbir şey yok.

vivaryum yazmışsın yanlış olmuş.vivaryumda surungen beslenır.hemsterlar surungen değil memelıdır.ve bu hayvanlar tel kafeslerde beslenır.ben fakultedekı hocamın yalancısıyım.kos koca prof yanlış bılmıyor heralde.kafesın tellerınden de hiç bir hamster kemırerek kacamaz.cok esnek hayvanlar oldukları için tel aralıkları buyukse aralardan kacarlar.
tellerı kemırerek ınceltmelerı de imkansız.

30 ytl ile bır hamster alacağına bır ay bır kedıyı besle.daha
guzel olur.yada her ay hamstera vereceğin mama parasıyla kedı maması al.sadece 30 ytl ile kurtulamıycaksın
hamsterlarında mama gıderlerı var.ayrıca sureklı kafes temızlığı yapman gerekecek.idrar kokusuda cabası.

bunlar benım dusuncelerım.katılırsın veya katılmazsın.ama illa ben bu hayvanı alıcam dıyorsan sana yardımcı olurum.veterıner fakultesınde öğrenciyim.ne yapman gerektiğini yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sen kararını çoktan vermişsin. ben köpeğin karnını 30 milyona doyurabilirmisin vb. gibi sorular için ise kedi ve köpek diğer hayvanlara göre çok çok daha farklıdır. onlar kesinlikle senin can dostundur, gerçek dostundur. onlara birşeylerin eğitimini verebilirsin. onlarla bir sürü şey paylaşabilirsin. bence karşılaştırma yanlış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

zamaninda yaklasik 7 8 tane birden bakiyordum bayagi tunelli falan bi kafes mi ne ondan vardi plastik hicte kactiklarini gormedim. ayrica ben bi pet shopla anlasmistim hamsterlar cok fazla doguruyodu fazlaliklari bi kutuya koyup adamlara veriyodum onlarda bana yem ve talas veriyodu bedava eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 27 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...