Loras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Biz server ayarlarız gerekirse, kesin 10 kişi olursak tarih belirliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 beyler aslında benim takıldıım 1 forum daha var istiyosanız ben onlardan oliyim 5v5 yapalım 2 forum arasında :) bu işle ilgilenenler için ICQm: 344 18 42 41[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 beni niye çağırmıyonuz huleyn gelirim ha adresi i ip yi felan verin gelerim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 eğer adam olursa 20 kişi kadar turnuva gibi 4 tane 5 erlik grup toplanır 2 tane 5e5 maç yapılır kazananlar ve kaybedenler de maç yapar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophobia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ok biri yardımcı olsun zamanı hangi server da olcağını felan yazsın ben kesin gelirim % 200 ama zamanı felan yazın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gecen gunki gibi olmasin da elemanin teki geldi bize din dersi vermeye kalkti muhahah yarildim direk :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 mac varsa beni de alın icqma msg atmanız yeterli 2-3 saat önceden atarsanız kesin gelirim. ayrıca 5v5 olursa iyi olur ne öle 7v7 :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 eğer yapmaya karar verirseniz ben server ayarlamaya calısayım bi haber verin serverı bosaltıcaz sonra bos kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 evde olduğum sürece her türlü maçta oynarım :)[hline]REDRUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 her ne kadar kötü oynasamda gece olduğu sürece bende varım...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben de katılırım 19948098[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben de oynarım bo$ yer warsa alın beni de kadroya[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar