Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Knight ı bırakıorum değeri zevki eylencesi kalmadı bundan sonrası boşu boşuna zmn kaybı hadi size kolay gelsin kalın sağlıcakla[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Helal +8 diyorum ve ayrıyetten tebrikz gönderiyorum :tebrikz:[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 knightyi bırakmayın yaw oyun bırakılamaz bırakanlar kanser hastaları için benim özel msjye id ve pwsini atsın :D[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1 senelik emeğim var kimseye vermeyi yada satmayı düşünmüorum[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1sene 2sede olsa bende 62lvl char yapıcağım[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aynen bende öyle dülşünüyodum ama sattım parasınıda çatır çatır yedim valla :D şaka bi yana eğer satmasaydım şuana kadar çoktan silmiştim bi kaç kere denedim bi numara soruyo onuda bulamadım[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :) lamicim ya hangi tür char açıcam benim toppice yaz yawww[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oooooooluuuuuuuummm naaapiosn lem.Manyakhlashma daha bowl da karpuz keseceydik adam zopalayacaktik. dur hele sen ya naapiorsun yawash birak....[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mrproblem amacı kalmadı bütün gece gelip breth de oturmaktansa hiç girmem daha ii[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 umarim birakman guney amerika ile ilgili diildir.. Amacsiz gelmeye bashladigina gore... Eger ilgili kisim orasi ise bak diyorum hablas espanol lar war daha neler neler war.. Boshwer takma kafana amac bulunur oyunda.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o iş iice karıştı boşver msn açınca konuşuruz[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yani şimdi bu oyunda,o boyuna posuna bakmadan yeldir yeldir, dayı dayı ortalıklarda gezen mavi etekli,bücür mage olmicak mı???? Hadi be sende :) Tamam kardeşim,oyunu bi nevi siberalem.coma çevirmiş olabilirsin de,ben sana söliim daha bu oyunda bi yığın hatun var,mrproblem kardeşimin de didiği gibi...Akşam online olursan nicklerini saycam tek tek söz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ehhhhh sen konuşmasan olmucak zati msnda azarladığın yetmedimi :[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Marlon sen eminmisin nie bırakıyosun ...magelerin damgesi azaldığı içinse çok kötü madem magei birak preist kas warior kas vs.vs[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 62 ye 1 senede kastım ben düdsen 60 a kasamam bi daha[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 pöff ya:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dur hele,cuma akshami olsun msn e geleym de ben alirm seni aklini.Sana bir nickler wercem aman aman off diceksin ve msnlerini de weririm daha da gusel olur :D Bu arada daha izmire gelen birine level kastircaktik ne cabuk unuttun.Olmaz ki simdi bole yari yolda birakmak.alah bilir sen benim uzerime atar sen kastir onu dicektin de arkadash olmadan yardimlashmadan ne zewki kalir ki.. hicc yani :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sen gel msn e anlatcam [signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 27 Eylül 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 msni verinde bizde anlayak...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende aynı olayları yaşadım ama belli süre sonra sıkılıp tekrar başladım pianada tam 3 hafta bişey yapmadan oturdum hacklendiğimde(çırılçıplak):S[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar