ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 jpeg resimlerimi psd formatın acevirmek istiyorum.Google la paticik te aradım bulamadım.Bana yardımcı olabilicek varmı?[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sorması ayıp photoshop ya da benzer pro bir image editör'ün yoksa psd'yi ne yapacaksın ? Ha bunlardan biri varsa ne diye google'da arıyorsun ? Zaten elindeki programlar yapar bu işlemi. Zira save as... diye bir halt koymuş adamlar oraya. Ha yok birine göndereceksen ve illa psd istiyorsa söyle o sipsiye ha jpg kullanmış import edip ha psd farketmiyor. Şu yarım saatte açılan 3. ps konuyu. Nooluyoz yahu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 LCK Virtua 3d için arıorum. psd den başka bi resimle kullanıgım zmn yapcagım iş olmuor. program psd formatında örnek resimler koymus. photoshop olmadan da acılıor o program varsa.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar