Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben ve daha nice bir çok kişi...

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

said:
_black_angel_, 26 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
bu forumun tadı kaçtı....eskiden forum kültürümüz vardı..pati orjinaldi ya....şimdi değişti....çok değişti...

Harbi ya hatirlarmisin 2-3 sene önce beraber hali saha maclari yapardik ben resim cekerdim falan..Hatta soyunma odasini basardim dyna beni önce destekler sonra disari atardi..

Sende gittin ya of ya of...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 26 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 26 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
forum kurallarinda `gidenler topik acsin` diye bi kural vardi da ben mi okumadim? cidden ama cidden biktim. tadi kactiysa senin icin kacti. Ben hala yillari onceki insanlarin yazilarini okuyorum cok da zevk aliyorum

Denildigi gibi: kimseyi tutan yok. Ayrica dunyanin sizin etrafinizda mi dondugunu dusunuyosunuz? 1-2 kisi haric kim umursicak. peh.

(SIMSIYAH PATI)

bravo

(SİMSİYAH PATİ)

[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...

[Bu mesaj Zep tarafından 26 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha bu site acilmadan önce burdaydim.. hepinizden eskiyim...
hatta nick almaya cesaret edemiodum bi türlü...
en sonunda bi account aciverdim kendime , cok mutluyum
...
niye hep bu muhabbet dönüyo ... vir vir virrr...
yolun acik olsun black angel....
cok özlicem skater muhabbetlerini...[signature][hline]lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şikayet et butonuna bassam tw lere gidiyor yanlış bilmiyorsam dolayısıyla pek işlevi olmayacak buraya yazayım dedim.

burada gidiyoruz diyen arkadaşların avukatı değilim tanımam etmem ama tw lerin bu arkadaşlara kızıp küfür kısaltmalı, bozuk üslüblu mesajlar atması biraz yanlış olmuyor mu ? tw'ler uymazsa kim uyacak forum kurallarına ?

ortam bayağı bir gergin gördüğüm kadarıyla ama yine de imamlar az dikkat etsin ki cemaat ortalığı batırmasın hepten değil mi ?[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorn, 26 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
şimdi şikayet et butonuna bassam tw lere gidiyor yanlış bilmiyorsam dolayısıyla pek işlevi olmayacak buraya yazayım dedim.

burada gidiyoruz diyen arkadaşların avukatı değilim tanımam etmem ama tw lerin bu arkadaşlara kızıp küfür kısaltmalı, bozuk üslüblu mesajlar atması biraz yanlış olmuyor mu ? tw'ler uymazsa kim uyacak forum kurallarına ?

ortam bayağı bir gergin gördüğüm kadarıyla ama yine de imamlar az dikkat etsin ki cemaat ortalığı batırmasın hepten değil mi ?

kısaltılmış küfürleri sitem kabul edin, birazda gidenlerin gazına gelip arkalarından sövmek
birazda etrafı başı boş bulup, şuursuzca hareket etmek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ve tanrı lordofblood u yarattı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...