Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben ve daha nice bir çok kişi...

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ben ve patinin tadının kaçtığını düşünen bir çok kişi(örn.rush) patiyi bırakmaya karar verdik... pek çok kişiyi p.m. yle uyardım...ama tekinden bile düzgün bir cevap gelmedi...
pati adabına ne oldu...pati kurallarına ve forum kültürüne ne oldu...zamanla eriyen kurallari geri getirmeye çalıştık...ama olmadı...

biz gidiyoruz saygılar sevgiler...[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL

beyaz pati
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım 250 postun var görende bikaç yıllık fln zannetcek seni kaç ay oldu bilimyirum ama ne olduysa şimdimi oldu bundan 3-4 ay önce cok daha mı farklıydı burası hersey 3-4 aydamı oldu yani nekadrdır uyesin bilmiyorum kaç aysa işte.hadi eskileri senin yaptığın şey50 postu olan birinin "uff ortam cok bozludu ben gidyorum" demsiyle aynı yani[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

forum kurallarinda `gidenler topik acsin` diye bi kural vardi da ben mi okumadim? cidden ama cidden biktim. tadi kactiysa senin icin kacti. Ben hala yillari onceki insanlarin yazilarini okuyorum cok da zevk aliyorum

Denildigi gibi: kimseyi tutan yok. Ayrica dunyanin sizin etrafinizda mi dondugunu dusunuyosunuz? 1-2 kisi haric kim umursicak. peh.

(SIMSIYAH PATI)[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

pati kültürü die bi olay yoktu

ne vardı?
düzgün adamlar vardı düzgün sohbet ortamı vardı çoğunluk birbirini tanıodu...
şimdi cıvıdı tabi GİDİYORUM mesajları da iyice cıvıdı zaten...

ben de eski sayılırım ve hakkaten eskilerin bu yaptığı paticiğin içine etti.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Sosyal ağlarda paylaş

iyi gunde burdayız kotu gunde satarız diyosun.bys jnmsss !!111![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...