_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben ve patinin tadının kaçtığını düşünen bir çok kişi(örn.rush) patiyi bırakmaya karar verdik... pek çok kişiyi p.m. yle uyardım...ama tekinden bile düzgün bir cevap gelmedi... pati adabına ne oldu...pati kurallarına ve forum kültürüne ne oldu...zamanla eriyen kurallari geri getirmeye çalıştık...ama olmadı... biz gidiyoruz saygılar sevgiler...[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL beyaz pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben gidenleri eleştiriyordum ama hak verdim eski havası yok.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 lol.. lol.. ciddi ciddi lol..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 lol o da yiyimiş daha yeni gelmişdiniz :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1-2-3 -100 . gidene kal . kalana git demeyiz.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 3 yıl önce ben burdaydım...patiyi çok iyi hatırlıyorum...3 yıl gelmedim ve hali ortada....[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL beyaz pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 rofl derdi ema aplamız aah ah[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben 3 senedir bu forumdayım. bu accountum yeni sadece.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 komik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşım 250 postun var görende bikaç yıllık fln zannetcek seni kaç ay oldu bilimyirum ama ne olduysa şimdimi oldu bundan 3-4 ay önce cok daha mı farklıydı burası hersey 3-4 aydamı oldu yani nekadrdır uyesin bilmiyorum kaç aysa işte.hadi eskileri senin yaptığın şey50 postu olan birinin "uff ortam cok bozludu ben gidyorum" demsiyle aynı yani[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben 3 yıldır burdayım yemek yemeyi seviyorum hayırlı akşamlar[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 BSG! teşekkür ederiz defolup gittiginiz için...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu forumun tadı kaçtı....eskiden forum kültürümüz vardı..pati orjinaldi ya....şimdi değişti....çok değişti...[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL beyaz pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ^ LOL![signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bakın arkadaşlar...size söylüyorum...bunlar hep yeni accountlar....mesaj sayısından belli olmuor...[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL beyaz pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hayat böyle değil mi zaten... Gidenler gelenler.. Şimdi siz gitceksiniz başkası gelcek, paticik hayatın kendisi oldu biraz, Bi de daha karpuz kesmedik ama....[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Nickname: _black_angel_ | Kayıt: 08/27/05[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Abi beğenmiyosan git yani ne dememizi bekliyosun black angel değişcez bak söz falan mı diyelim ne yapalım yani[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kalmayada bekleriz[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gidip fake aç açıp ben de gidiyorum diye topic açcam ama mail adresinden confirm yapmaya üşeniyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 forum kurallarinda `gidenler topik acsin` diye bi kural vardi da ben mi okumadim? cidden ama cidden biktim. tadi kactiysa senin icin kacti. Ben hala yillari onceki insanlarin yazilarini okuyorum cok da zevk aliyorum Denildigi gibi: kimseyi tutan yok. Ayrica dunyanin sizin etrafinizda mi dondugunu dusunuyosunuz? 1-2 kisi haric kim umursicak. peh. (SIMSIYAH PATI)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pati kültürü die bi olay yoktu ne vardı? düzgün adamlar vardı düzgün sohbet ortamı vardı çoğunluk birbirini tanıodu... şimdi cıvıdı tabi GİDİYORUM mesajları da iyice cıvıdı zaten... ben de eski sayılırım ve hakkaten eskilerin bu yaptığı paticiğin içine etti.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 black_angel gitti diyelim, eskilerden gelenler olur belki.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 iyi gunde burdayız kotu gunde satarız diyosun.bys jnmsss !!111![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 biri gider gelir birisi bunlar pati bile değil patimsi arkadaşlara el salla "wack mc" geh pisi pisi pisi harbi kafayı yiycem. yaa yaa yaa bi git allah aşkına yaaa[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar