metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kimdi bu padişah 101mi 103 mü ne öle bi çocuğu vardı, yani ist. e gelmiştim ben rehber öle demişti valla dolmabahçe sarayını gezerken kafamdan sallamıom, kimdi bu bilen varmı deli mehmet demeyin şimdi :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: metboy, 22 June 2003 17:14 tarihinde demiş ki: kimdi bu padişah 101mi 103 mü ne öle bi çocuğu vardı, yani ist. e gelmiştim ben rehber öle demişti valla dolmabahçe sarayını gezerken kafamdan sallamıom, kimdi bu bilen varmı deli mehmet demeyin şimdi :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Söyleyebileceğim tek şey Maşallah yani. Ben yapsam o kadar çocuğu adım abaza olur be :D[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! [Bu mesaj Khanum tarafından 23 June 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Khanum tarafından 23 June 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Zaten bu padişahın seferi var,toprağı savunması var,ülkeyi yönetmesi var ne aralık yapacak bu kadar üretkenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Apache, 01 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki: Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi. Abi karı bi tane değil ki 20 tane karı almıs olsa rahat varır hepsinden 5 tane yapsa.......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 iide o zamanlar nası korunuyorlardı prezervatif denen müthiş süperüstü icat var mıydı? yani 2günde 1 tane yapsa olur be ben bile daha fazlasını yaparım :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rowdy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Apache, 01 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki: Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi. Harem diye bişey duymadın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Apache, 01 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki: Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi. harem de bütün gün :P[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bilindigi uzere Haremi var padisah1n ve ordak1 kad1nlar pad1sahla birlikte olabilmek için ellerinden gelen1 yap1yorlard1. Onun cocugunu dogurmak onunla ayn1 yataga girmek buyuk bir serefti onlar icin! Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Kac gunde bir mast. yapt1g1n1za bir bak1n?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ahah ß@ß tH3 K3nQ :-)[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben de artık k3nk olucam. bundan sonra düsturum k3nk benim de. tarihe de b@b the k3nq bakış açısıyla bakıp yorumlıycam.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ohanuz yani!yaw tek kerede 100-101 çocuk nasıl olur.kürtleri suçlamayın.bakın bizimkilerde isterlerse yapabiliyormuş :)ya kardeş bu işte bir yanlışlık vardır.bu adam her gece çocuk mu yapmış yaww??veya çok kadın almıştır,bir gece biriyle,bir gece de biriyle :):):) bu da demektirki adam epeyce bir uzun yaşamış,ve seferden ve fetihlerden çok çocuğa önem vermiş.:d o abdülaziz olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar