Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı'da en çok çocuğu olan padişah

metboy

Öne çıkan mesajlar

kimdi bu padişah 101mi 103 mü ne öle bi çocuğu vardı, yani ist. e gelmiştim ben rehber öle demişti valla dolmabahçe sarayını gezerken kafamdan sallamıom, kimdi bu bilen varmı
deli mehmet demeyin şimdi :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 22 June 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
kimdi bu padişah 101mi 103 mü ne öle bi çocuğu vardı, yani ist. e gelmiştim ben rehber öle demişti valla dolmabahçe sarayını gezerken kafamdan sallamıom, kimdi bu bilen varmı
deli mehmet demeyin şimdi :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break

:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

Söyleyebileceğim tek şey Maşallah yani. Ben yapsam o kadar çocuğu adım abaza olur be :D[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!

[Bu mesaj Khanum tarafından 23 June 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Khanum tarafından 23 June 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Apache, 01 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki:
Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi.

Abi karı bi tane değil ki 20 tane karı almıs olsa rahat varır hepsinden 5 tane yapsa.......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rehber sallamış gibi.Hayatı yetmez insanın yahu.90 yaşına kadar yaşasa her yıl 1 çocuk yapsa bunun 10 yılındada 3 çocuk yapsa ancak.9 ay maximum doğum seviyesi behey,fabrika gibi.

Harem diye bişey duymadın galiba :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

harem de bütün gün :P[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
muhahaha :hrr:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bilindigi uzere Haremi var padisah1n ve ordak1 kad1nlar pad1sahla birlikte olabilmek için ellerinden gelen1 yap1yorlard1.

Onun cocugunu dogurmak onunla ayn1 yataga girmek buyuk bir serefti onlar icin!

Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!

Kac gunde bir mast. yapt1g1n1za bir bak1n?[hline]This is a war and we are soldiers!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
ohanuz yani!yaw tek kerede 100-101 çocuk nasıl olur.kürtleri suçlamayın.bakın bizimkilerde isterlerse yapabiliyormuş :)ya kardeş bu işte bir yanlışlık vardır.bu adam her gece çocuk mu yapmış yaww??veya çok kadın almıştır,bir gece biriyle,bir gece de biriyle :):):) bu da demektirki adam epeyce bir uzun yaşamış,ve seferden ve fetihlerden çok çocuğa önem vermiş.:d o abdülaziz olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...