Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 She May be the face I can’t forget A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay She may be the song that summer sings May be the chill that autumn brings May be a hundred different things Within the measure of a day. She May be the beauty or the beast May be the famine or the feast May turn each day into a heaven or a hell She may be the mirror of my dreams A smile reflected in a stream She may not be what she may seem Inside her shell She who always seems so happy in a crowd Whose eyes can be so private and so proud No one’s allowed to see them when they cry She may be the love that cannot hope to last May come to me from shadows of the past That I’ll remember till the day I die She May be the reason I survive The why and wherefore I’m alive The one I’ll care for through the rough and ready years Me I’ll take her laughter and her tears And make them all my souvenirs For where she goes I’ve got to be The meaning of my life is She, she, she Aşk böyle birşey galiba, kişisele açılan herhangi bir topic olucak bu yeni topic de.Yine birkaç insan iyi niyetiyle birşeyler yazıcak, yada kimse birşey yazmayacak konuyla ilgili ve sayfalar sayfaları kovalıycak ve bu topic de onların arasına karışıcak.AŞIĞIM! diye bağırasım geldi, paticik artık boş yankı yapar niyetiyle sizinle paylaştım.Aşığım ve o kıza sahibim, daha mutlu nasıl olabilirim şuan bilmiyorum.Ama aşk bu, sağı solu belli olmuyor sanırım.Zahmet edipte okuyan herkesin başını ağırttığım ve hayatından birkaç dakika çaldığım için özür dilerim... Herkesin mutlu olması dileyiğle (imla hataları için ek olarak özür diliyorum)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Karalama defteri kokuyor sanırım.. ps : sataşma amaçlı değil[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kişisel den dolayı Karalama Defteri'ni unuttuk iyimi.Mümkünse taşınsın, taşınamıyorsa küfürlere ve hakaretlere razıyız napalım :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 estafurullah...[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ask ... o sarki da gercekten cok güzel anlatilmis... Senin adina cok sevindim... Umarim hep mutlu olursun... Sana tavsiyem ; simdiden ''cok seviyorum ama nasil olsa bigün ayrilicaz , hangi ask bitmiyor ki!?'' tarzinda karamsar düsüncelere yer verme hayatinda... zarar verebiliyor cünkü...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla vanille parmaklarını öpesim geldi, o diyarlardaydım bir süre baktım ki hiç hoş olmuyor.Herşeyi zamana bırakmak sanırım en iyisi, aşk güzel birşey hayata bağlıyor gerçekten. İyi dileklerin için teşekkürler[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vanille . o italic ile yazilar soz var ya. cok dogru cok. fedakar olmaktan cekinmeyin. bitmicekmis gibi yasayin. ve bitmicek....[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mutlu olursun umarım inanmayarak da olsa soylicem uzun sure dewam eder inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 neden inanmayarak da olsa?[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cünkü.. simdiye kadar yasanan, cok sey beklenilen iliskiler genelde bitmis ,insanlar da bunun verdigi hayal kirikligiyla beraber ,büyük bir önyargi olusmus... gelecege dair olumlu düsüncelerini kaybetmeye baslamislar yavas yavas.... her iliski biter diye düsünmeye baslamislar... gercek ask yoktur diye düsünmüsler... üstelik daha genc yasta olmalarina ragmen =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 benim kendimden suphem yok acikcasi. ben bir omur boyu surdurebilirim :) askim benim. uzaklarda simdi. ama biz pes atmedik mesela. isteyince oluyo arkadaslar.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben de kendimden eminim ama ya o? Asla gerçek duygularını bilemezsin, sonuna kadar güveniyorum da, hep bir "acaba?" sorusu akıllarda oluyor.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o acaba hep kalcaktır aklımızda hayallerınızı yıkmak istemem ama ben inanmıyorum ömurluk ilişkilere yok böyle bişi bence yıne de inanın isterseniz kendınız öğrenırsınız zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 iste o `acaba` sorusu herseyi bitiren soru. ben ogrendim. onunda sadece 1 kere konus bu konu hakkinda ve sonra birdaha kendine `acaba` sorusunu sorma, sorma ve bak ne kadar mutluu olucaksin[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! [Bu mesaj Dynun tarafından 26 Eylül 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 inanmaktan öte , umut etmek bu... bitmesinden korkmak.... sen inanmiyorsun diye, zaten hayalleri kirilamaz insanlarin...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Greeny o acaba aklında kalmasın çünkü yaşadığın o duygudanda bişi anlamazsın takma kafana haaa bana sorarsan aşkın ömrü kısadır mor ve ötesinin bi şarkısında ne denmiş " hayatımdan çok memnum aşk bitti aşk APTALLIKTIR" ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar