Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Skeleton Key de vardı fragmanı. Epic Fantasy Horror Trilogy olarak geçiyo.Korku üçlemesi yani.. Rus yapımı bir üçleme ve fragmandan izledigim kadarıyla gerçekten çok farklı bir tarzı var filmin.. Bence kendini konuşturtucak bi film olucak.. Fragman izlemek istiyosanız Apple in sitesinden izleyebilirsiniz Quicktime kurarak.. Trailer[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ewt bende skeleton key de gordum fragman1 bayaa ilginc bise benzio beyenm1st1m fragman1n1[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fragmanında tırsmadım desem yalan olur :) normal bi film gibi geldi başta cocuk falan gayet sakin ortam vardı sora işte tırstım açıkcaıs hehe film güzel bişiye benzio hakkaen gidilir.muzigi cok hosuma gitti[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya lütfen biri bana fragmanında çalan müziğin adını bulabilir mi. Çok aradım bulamadım[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fragmanı ezberledim, her sinemada bir kere gösteriliyor. müzik iyi gerçekten, tam o kamyonun zıpladığı nokta.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fragmanında çalan müzik m83 adlı grubun unrecorded şarkısıdır. dead cities, red seas and lost ghosts albümünde bulunur... (karoks, 21.07.2005 15:52 ~ 17:43) ekşisözlük buldum oley[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sabırsızlıkla bekliyorum, sadece 4 gün kaldı....[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gerçekten seyredilesi bi film olucak gibi gözüküo, 3 lemeymiş die duymuştum ben ama bu serinin ilk filmiymiş fln. Bi yerde okumuştum fakat hatırlayamıorum :[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gitmeyin :).tek dicegim budur.filmin yarısında cıktım.cogu kişide cıktı berbat[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Güzel, değişik bir yapım. Kendine has bi felsefesi vardı filmin mantıksal açıdan bakmayın filme, yönetmen kendi fantezisini çekmiş resmen. Filmin yarısında çıkmakmı, ehehe... ztn ikinci yarı herşey netlik kazanıyo kanımca, 2. ve 3. filmi beklemeye başladım bile. :tup: ps: korku filmi değil, korkmazsınız[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya su sarkinin adi ne birisi soyleyebilir mi bu filmdeki su m83 un ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hani su bayai hareketli bi sarki su kamyonla yetismeye calisirken ki takla atio falan filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aaltın portaakal filmlerinemi gitseeeeeem buna mı? buna giderim heralde çünkü festivalin bitttiği gün istanbula giiitcem...ama zaten bugün ilk gün konser kortej falaan var bişey kaçırmış olmam[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok klişe bir senaryosu var.zaten küçük çocuk anakine benziyo ama bu biraz erken dark side a geçti.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Dogbert, 24 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: çok klişe bir senaryosu var.zaten küçük çocuk anakine benziyo ama bu biraz erken dark side a geçti. spoiler diyorum hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ffilme gittim yorumum [spo1=tıklamazsan öl]amaç fantazi olsun die çekilmiş...fakat ayrı bir tadı var tüm klişeliğinin...diğer klişeler gibi klişe diğil..korkutmadı ama eğlendirdi[/spo]ilginç olan filmin sonuydu [spo2=prospektüsünü okumadan tıklamaaa]beklenmeyen oluo...bak o çok hoşuma gitti[/spo][signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bence filmin konusu kurtardi diye bilirim gercekten oyle ilginc seyler oluyorki bazen ne kadar kotu sahneler olsada heyecanla filmin sonunu bekliyosunuz[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Earenwen, 25 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: Dogbert, 24 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: çok klişe bir senaryosu var.zaten küçük çocuk anakine benziyo ama bu biraz erken dark side a geçti. spoiler diyorum hani... özür dilerim dalmışım :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 cidden üzüdüm filme. mükemmel bir film olabilrmiş.. ama değil canım sıkılmadı ama gaza da gelmedim. arkadaşlarım sıkıldı ama :) müzikler güzel ama oturmamış, çok aksiyon beklemeyin. aksiyon olsada bek bişey anlamıyorsunuz yapılan hareketlerden :) senaryo bayağı güzel. kendine özgü bir tarzı var ki en büyük artısı bu. umutlarım diğer filmlere kaldı. umarım daha fazla aksiyon olur.[signature][hline] [Bu mesaj Earenwen tarafından 27 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ellerindekini dogru kullansalarmis gayet guzel olabilirmis. su haliyle fiyasko tamamen.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar