Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Night Watch - Nochio Dozor -

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Skeleton Key de vardı fragmanı.
Epic Fantasy Horror Trilogy olarak geçiyo.Korku üçlemesi yani..
Rus yapımı bir üçleme ve fragmandan izledigim kadarıyla gerçekten çok farklı bir tarzı var filmin..
Bence kendini konuşturtucak bi film olucak..
Fragman izlemek istiyosanız Apple in sitesinden izleyebilirsiniz Quicktime kurarak..

Trailer[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fragmanında tırsmadım desem yalan olur :)
normal bi film gibi geldi başta cocuk falan gayet sakin ortam vardı sora işte tırstım açıkcaıs hehe

film güzel bişiye benzio hakkaen gidilir.muzigi cok hosuma gitti[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten seyredilesi bi film olucak gibi gözüküo, 3 lemeymiş die duymuştum ben ama bu serinin ilk filmiymiş fln. Bi yerde okumuştum fakat hatırlayamıorum :[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel, değişik bir yapım. Kendine has bi felsefesi vardı filmin mantıksal açıdan bakmayın filme, yönetmen kendi fantezisini çekmiş resmen.
Filmin yarısında çıkmakmı, ehehe... ztn ikinci yarı herşey netlik kazanıyo kanımca, 2. ve 3. filmi beklemeye başladım bile. :tup:

ps: korku filmi değil, korkmazsınız[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

ffilme gittim yorumum [spo1=tıklamazsan öl]amaç fantazi olsun die çekilmiş...fakat ayrı bir tadı var tüm klişeliğinin...diğer klişeler gibi klişe diğil..korkutmadı ama eğlendirdi[/spo]ilginç olan filmin sonuydu [spo2=prospektüsünü okumadan tıklamaaa]beklenmeyen oluo...bak o çok hoşuma gitti[/spo][signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Earenwen, 25 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
said:
Dogbert, 24 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
çok klişe bir senaryosu var.zaten küçük çocuk anakine benziyo ama bu biraz erken dark side a geçti.

spoiler diyorum hani...

özür dilerim dalmışım :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

cidden üzüdüm filme. mükemmel bir film olabilrmiş.. ama değil
canım sıkılmadı ama gaza da gelmedim. arkadaşlarım sıkıldı ama :)
müzikler güzel ama oturmamış, çok aksiyon beklemeyin. aksiyon olsada bek bişey anlamıyorsunuz yapılan hareketlerden :)
senaryo bayağı güzel. kendine özgü bir tarzı var ki en büyük artısı bu.

umutlarım diğer filmlere kaldı. umarım daha fazla aksiyon olur.[signature][hline]

[Bu mesaj Earenwen tarafından 27 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...