Arkhonen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Savunmasız boşulkta savrulan baloncukları sevdim ben, Öyle gereksiz ses çıkaran melodilerin aşığıyım, Çırılçıplak düşlerle yokolan temiz duyguların peşindeyim ben, Dibine kadar çabalayıp sonra gücenen ruhların efendisiyim ************************************** Çığlıklarla dolu bir koridorda bir koşu bu, Verdiğim her bir nefesin yankıları kırbaçlıyor beni, Koşuyorum bana doğru, coşuyorum O ince melodisi nefesimin, ruhumu ateşliyor Saflığıma koşuyorum. O ince derinliğe İlerledikçe sığlaşıyor, O korkunç derinliklerden, İnanılmaz yüksekliğe ulaşıyor, Sonra buharlaşıyor o sessizlik, Anlamına varıyor dibine indikçe ağırlaşan seslerin İçinde boğulan bu ses müsfetteleri karıştıkça boşluğa ve ben kurcaladıkça dibine kadar orjinalliğini yitiriyor anlık ince serzenişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Güzel olmus.Eline ve düşüncelerine (beynine) sağlık...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar