Arkhonen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Savunmasız boşulkta savrulan baloncukları sevdim ben, Öyle gereksiz ses çıkaran melodilerin aşığıyım, Çırılçıplak düşlerle yokolan temiz duyguların peşindeyim ben, Dibine kadar çabalayıp sonra gücenen ruhların efendisiyim ************************************** Çığlıklarla dolu bir koridorda bir koşu bu, Verdiğim her bir nefesin yankıları kırbaçlıyor beni, Koşuyorum bana doğru, coşuyorum O ince melodisi nefesimin, ruhumu ateşliyor Saflığıma koşuyorum. O ince derinliğe İlerledikçe sığlaşıyor, O korkunç derinliklerden, İnanılmaz yüksekliğe ulaşıyor, Sonra buharlaşıyor o sessizlik, Anlamına varıyor dibine indikçe ağırlaşan seslerin İçinde boğulan bu ses müsfetteleri karıştıkça boşluğa ve ben kurcaladıkça dibine kadar orjinalliğini yitiriyor anlık ince serzenişler
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Güzel olmus.Eline ve düşüncelerine (beynine) sağlık...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?!
Öne çıkan mesajlar