Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

googleda buldum nolur bakın

erayyirik

Öne çıkan mesajlar

ben oraya cok guzel bir sifre ve acc verdim.artik okur okur durur.[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

werdim dedigime bakmayin sakin vermeyin arkadaslar.Safliga birden.Shakasina diim de..
Gercekten veren olur alah korusun..

[Bu mesaj mrproblem tarafından 26 Eylül 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3RoTh, 26 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
BEYLER KAZA BELA BU SİTEYE ACOUNT VE ŞİFRENİZİ VERMEYİN..
ERAN sende güldrcende kaza bela birsi girse hacklenese üzülmesmisin böle şeyleri yayınlamamk yasak sana vur dedik öldürdün bea...
ya abi okudunmu yazının tamamını googledaki komik şey dedim ve gecenin ii espirilerinden olsun dedim yani anlıcaklar.zaten bunu anlamayan da 30 un altında birisidir.eğer 30 un altında biriside hacklenirse ona lvl 30 bi char hemen veririm.zaten lvl 45im hacklendi oyunu bıraktım.şimdi bazıları ben hacklendim diye yalan atarak karşıma çıkmasın ona göre[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ExactitudE, 27 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Puhahahaaahaaha bizim arkadaşın teki o siteye herşeyini vemişti 3 gün sonra adamı zıcana dönmüştü :D
oha yazık olmuş haa:Darkadaşlar istiyene cypherda eşyalarımı verimmi öle hackli falan ama adam kendisi oynuo yani eşyaları var verimmi bi bakarsınız 75lik satff bi de crstal giysiler var işe yararmı bilmem:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...