erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 başlıkta dediğim gibi googleda buldum komiğime gitti sizde gece gece yarılın dedim.zaten bu gece herkes komik şeyler yazıo yarılma günü.ufo gören masum orc ile 100 stafftan 70i +8 oldunun arkasından bende bunu gösterem dedim:D:D:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ?!?!?!?!??!?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 la pardon msn de konuşuodumda kafar karıştı http://www.knight.avcisi.com/[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gönderde bakak...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pauahahah 20.000.000 expirince özellik dupelemek :)lamerlerin mekanı[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi ben böle bişey görmedim ya olamaz böle bi iş:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 BEYLER KAZA BELA BU SİTEYE ACOUNT VE ŞİFRENİZİ VERMEYİN.. ERAN sende güldrcende kaza bela birsi girse hacklenese üzülmesmisin böle şeyleri yayınlamamk yasak sana vur dedik öldürdün bea...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben oraya cok guzel bir sifre ve acc verdim.artik okur okur durur.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 werdim dedigime bakmayin sakin vermeyin arkadaslar.Safliga birden.Shakasina diim de.. Gercekten veren olur alah korusun.. [Bu mesaj mrproblem tarafından 26 Eylül 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende çok güzel bi şifre verdim ne tesadüf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: KoRn3RoTh, 26 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: BEYLER KAZA BELA BU SİTEYE ACOUNT VE ŞİFRENİZİ VERMEYİN.. ERAN sende güldrcende kaza bela birsi girse hacklenese üzülmesmisin böle şeyleri yayınlamamk yasak sana vur dedik öldürdün bea... ya abi okudunmu yazının tamamını googledaki komik şey dedim ve gecenin ii espirilerinden olsun dedim yani anlıcaklar.zaten bunu anlamayan da 30 un altında birisidir.eğer 30 un altında biriside hacklenirse ona lvl 30 bi char hemen veririm.zaten lvl 45im hacklendi oyunu bıraktım.şimdi bazıları ben hacklendim diye yalan atarak karşıma çıkmasın ona göre[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 komedi ya lamerliğin bu kadarı expirinceymiş yok opalmiş 20m exp ni napcaksa millet:D dupe bile bimiyo baksana exp dan bahsediyor ama tuttum siteyi hemen acc vermek lazım :D[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bi de komik olan sanırm mynetten alan sitelerden.bi de bunu buldumhttp://www.byte.com.tr/forum/forum_posts.asp?TID=2367&PN=1&TPN=1[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hadi hemen accountlarımızı verelim :D[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben kapatıorum bye[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Gothic, 26 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: hadi hemen accountlarımızı verelim :D acounta küfür yazın öle verin belki denerler[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bide işin garip tarfı konu hack mack oldumu hemen şu işin detayını anlatırmsıınız diyenler çıkıyo abi[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 muahha bende merak ettim aslı varmı acaba ona lvl 1 char verdim :D:D:D:D artık hacklesin dursun ovunsun dursun hack ettimmmm lvl 1 ama mauahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 meuehuehe abi ''bunu yapmamızın nedeni zevktir'' xD[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 buna kanacak adam varmı acaba burda onu düşünüyorum ben :P hehe bide o resimdeki bizim abimiz hurrıcane değil mi ya ulen ne işlere kullanıyorlar s.s leri ya töbe töbe[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bende verdim bi char lvl 60 ama türkiyenin her yerinden şifresini bilen var :D bol bol hacklesin bunuda neresine sokar artık bilmem :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 keşke gerçekten verseydi ben şifresini kıdığım bi char var verdim bakalım ne yapıcak :D[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben doğru verdim hacklendi charım ama öylesine açtığım account tu sadece priest maul um gitti :D allahım akıl dağıtırken bu adam kaportacıdamıydı?[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Puhahahaaahaaha bizim arkadaşın teki o siteye herşeyini vemişti 3 gün sonra adamı zıcana dönmüştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: ExactitudE, 27 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Puhahahaaahaaha bizim arkadaşın teki o siteye herşeyini vemişti 3 gün sonra adamı zıcana dönmüştü :D oha yazık olmuş haa:Darkadaşlar istiyene cypherda eşyalarımı verimmi öle hackli falan ama adam kendisi oynuo yani eşyaları var verimmi bi bakarsınız 75lik satff bi de crstal giysiler var işe yararmı bilmem:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar