Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon yardim

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Beyler biz guild olarak cok mc yapmaktayiz
ayni zamanda onyxia falan da
neyse problem su
1.7 update ine kadar
ben cosmos kullaniordum ve versyonu cok eski olmasina ragmen gayet guzel calisiordu
fakat 1.7 den sonra adam yurumemeye basladi
bu zaten bilinen bir sorunmus
Alpha cosmos u yukledim
fakat mc de 2 kere wow.exe hatasi yedim
cosmos tan kaynaklanior die suphelenemekteyim
o yuzden ayri ayri kullandigim addonlari yuklemek istiorum nerden bulabilirim... ve de isimlerini de bilmemekteyim yardim ederseniz cok sevinirim

Atlas var galiba
map te kordinatlari gormek istiyorum
extra barlardaki shorcutlari
dusmanin, benim ve party memberlarin hp ve manasini gosteren bir addon
cooldown
ve de bunlar icin gerekiorsa library ler nelerdir[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

@Delidumrul; senin attigin mesajin konu ile bir alakasi var mi?
Ben de senin mesajin ile bu konunun arasindaki alakayi cozseydim sikayet tusunu kullanmazdim belki ama malesef..

Mad_Wolf;
AddOn kullanmadigim icin pek bilgi veremeyecegim ancak su konunun cok isine yarayacagini dusunuyorum. Bircok kullanici kullandigi AddOn lari aciklamalariyla yazmis ve bu aciklamalari ekran goruntuleriyle desteklemis. Konu acildigi zamanlarda benim bile AddOn kullanasim gelmisti. :) Yanliz, Blizzard'da son versiyonda interface ozelliklerini yenilemeye basladi (orn: Quest Fade ve Buff Timer) ve gelecek yamalarda, genel olarak ihtiyac duyulan interface ozelliklerinin de eklenecegini dusunuyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 27 Eylül 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe ordaki sorun "addon'larim son patch'ten sonra MC ve onyx. run'larda sorun cikariyo, nasil duzeltebilirim" olsa belki haklisin crane; bu ikinci mesajindan sonra kotu bi niyetinin olmadigini sezinledim ancak mesaji ilk okudugum zaman ben de delidumrul gibi bi tepki vermistim...

pack olarak gelenler epey bi sorun cikardi son patch'ten sonra. insomniax falan calismadi. tek tek uurasamam diyosan nerfed'un paketi guzel diyolardi. sade ve sadece gerekenler var demislerdi. bi bak derim.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Sanirim arkadasin demek istedigi MC/Onyxia yaptigimizdan buralarda kullanisli add-on lar ariyor.

www.curse-gaming.com a girersin orada Addons kısmında her class a uygun add-on lar SS leri ve aciklamalariyla bulunuyor. Eger User Interface istiyorsan bastan asagiya CTMod u oneririm kullanisli ve gayet basit. Tabiki bununla birlikte CT Raid Assist ve Raid Tracker da kullnacaksiniz yada kullaniyorsunuzdur muhtemelen MC/Onyxia yaptiginiza gore.

Cooldown Counter diye bir add-on olmasi lazim CD li spellerin uzerinde kac sn yada dakika kaldidini yazar rahatlikla gorursun.

Priest isen CastParty tercih edebilirsin ve tabiki Decursive mod. Bide ayrica ne tip add-on lar istedigini yazarsan belki daha fazla yardimci olabilirler.

Party Target Player HP/mana/rage gosteren add-on ctmod un icinde mevcut ama tek olarak indirecem diyorsan curse-gaming.com dan bulabilirsin.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 27 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...