BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paul ve Jessie Duncan çiftinin tek oğlu Adam, silahlı bir çatışmada bir kaza sonucu ölür. Çift, cenazelerinde hücre kopyalama konusunda uzman bir doktor olan Richard Wells ile tanışan çift, çocuklarının klonlanarak hayata geri döndürülebileceğini öğrenir. Daha önce yapılmamış ve yasadışı olsa da Wells'e güvenirler. Dr. Wells, bir klinikte Adam'ı hayata döndürmeyi başarır. İlk başta herşey yolundadır ancak Adam tekrar 8 yaşına gelince işler sarpa sarar. ------------------ Filmi bekliyordum ama daha gitme fırsatım olmadı gidenler beğendimi ???[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya 1 yıl önce falan dvd den izlemiştim sanırım. oha diyorum yeni girmiş vizyona. filme gelince vasat diyim. izlenir ama çok büyük beklentilerle gitmemek lazim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Evet film bir vizyon filmine göre oldukça eski bir film. Gerçi bi de Hero vardı, 3-4 yıl sonra mı ne gelmişti.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ben gittim. Bence çok güzel bir film. Efsane olamayacak da olsa izlemeye değer. DVDsini bulursan sinemada başka (daha yeni) bir filme para vermeni tavsiye ederim yine de.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 izledim gayet güzel hoş insanı geren bi film :) [spo1=asd]ayrıca cocuk cok psikopat ya oglum olsa atarım çöpe[/spo][signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Diablo, 27 Eylül 2005 16:19 tarihinde demiş ki: izledim gayet güzel hoş insanı geren bi film :) [spo1=asd]ayrıca cocuk cok psikopat ya oglum olsa atarım çöpe[/spo] lol harbi öyle ama ya :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar