MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hotel Rwanda oldukça güzel.. Savaşın ne pis birşey olduğunu.. Önemli olan şeyin insan olduğunu herhangi birşeyle sınıflandırmaya çalışmanın saçmalığını vb... şeyleri çok net ve açık bir şekilde izleyiciye yansıtmayı başarmış bir film. Tavsiye edilir. Hatta ilk fırsatta izleyin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 30 Temmuz 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Film hakkında imdb sitesinin veri bankasında bulunan bilgileri okumak içintıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gerçi bende vermiştim imdb linkini :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eh işte sabahın 6sında bazı şeyler gözden kaçabiliyor, kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Imdb Top 250den film seçerken gözüme çarptı çekiyorum. İlk cd bitti, ikinicye de az kaldı. Yakında izleyeceğim bakalım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gösterime dün girdi, ben de bugün izleyeyim dedim. ruanda'daki iç savaşı etkileyici bi dille yansıtmış. yer yer duygu sömürüsüne kaçan sahneler varmış gibi geldi ama gayet normal. yapılanları gördükten sonra da lanet etmemek mümkün değil. filmde çok fazla iç kaldıran sahne olduğunu da belirtmem gerek .. mutlaka izlenmesi gerek derim. başrolde don cheadle iyi iş çıkarmış, şimdi adını bilmiyorum ama kadın oyuncu da oskara aday olmuştu, emin değilim kazanmış olabilir. bunun yanında yardımcı rollerde nick nolte, joaquin phoenix, jean reno gibi süpriz isimler de var. imdb notu 8,6 filmin hakkını veren bi not. az sinemada oynuyo ama kaçırılmamalı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bugün yarın gidicem çok umutluyum bu filmden.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar