tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 disappear saolsun telefonla cekmis resmini bide uploadlamis ben useniyodum. usenmessem daha resim gelebiliri =P[hline]"Fevaxium"Vern "Krakilin" Clemente"Riruix"
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 LOL yerim! tipe bak eheheh cin cin bakio, pek seker masallah =]
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Alnına doğru çıkan beyaz iz çok hoşuma gitti. nefis bir heyvan. adı ne?
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ad koymadım =) nası olsa kediler örenmiyo adını. ehu cok komik bi kedi harbiden. bi kere balkona koymustuk sever diye kapıyıda kapadık klima var cunku 10 dakka sora actık kapıyı kıvırta kıvırta gidiyo bi yandan homurdanıyo yani kufur ediyo sanırsınız[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix"
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ahuhuha süper yaw poza bak[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: tunca, 23 July 2003 18:53 tarihinde demiş ki: ad koymadım =) nası olsa kediler örenmiyo adını. oha daha neler lol adini ogrenmemesi diye bisi soz konusu degil kedilerde, adini begenmesse bakmiyo sadece =] bi yerde kendi seciyo adini yani ehu acaip zekiler pepe'nin adini koyarken 50 tane isim denedik, en sonunda oeh yeter pepe olsun iste negzel pek sirin dedim, ondan oncekileri begendirememistik beyfendiye cunku =p sonra baktim o da begendi, pepe oldu adi... sonra severken falan ben onu pepelek yaptim, neyse onu da tuttu kucuk bey, musade buyurdu kullanioruz =p hangi tonda solersem soliyim pepe dedigim anda mav diye cevap verir benim oglum, ay cok ozledim eve gidim de mincikliyim =p
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Çok şiyin :p Kediler ismini gayet de öğrenior ya benim vardı kedimlerim isimle hitab edince gelirlerdi.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Benim siyah bir kedim vardi, yemek koyunca gel gel derdim adi gel oldu. Her gel dedigimde bakiyordu lol. Psikolojideki klasik kosullanma, sende yemek verirken pepe demissen hayvan ondan alismistir.
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 foxx aynı olay bende yemek verirken gel diyorum başka zamanda gel diyince bakıyo bazen de cevap veriyo itiraf ediyorum ad koycaktım ama ad bulamadım euhe[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" [Bu mesaj tunca tarafından 23 July 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 aptal hayvanlar değiller ki... çağırmak için ne laf kullanıyorsan hepiciğini öğreniyorlar. sadece bir kısmını beğenmiyorlar, cevap vermiyorlar, ya da bazen hiçbirine cevap vermek istemeye de biliyorlar. hikmetinden sual olunmaz :) benim kedim "haydut" deyince de, "oolum" deyince de, "eşşek kedicim" deyince de bakıyor mesela... ama işte önce canının bakmak istemesi lazım :) tunca kedin pek şekermiş. kafası kadar kulağı var pek tatlı :))
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben niye görmedim bu kediyi daha önce aman aman ne şeker şey öyle yerim tunca alo cafeye getirsene bi gün şşt bak getir yoksa bozuşuruz gelir alırım çalarım hatta[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 mikrop kapar kafede =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix"
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lem getir be ne olcak sen kapardın ulem kapsaydın :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ehe cok tatlı bı $ey bu be :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ulem adamın kedisi kıymete bindi getirsen ölcenmi getirde az pataklıyım şunu be hadiii[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hakakten de şeker bişi..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kermit hangı cafe demısınız yarın aksam bıncem otobnus e buyuk ıhtımal gelıyorum oraya :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 pati pati ici biji biji pati mini agu cu cu kulaklar biraz fazla uzun gibi geldi ama çok $eker[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ahehahea cok sirin bakıslar tipik kedi bakısı " noluo lan orda " inege benzio hafif sanki ya ahehaeh. bende benimkini cekip koyarım haftasonu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bakışları hoş ama harbiden bu neye baziyor derken yukarıda buldum yanıtı biraz motiflerden falan ineği andırıyor :) ama şeker şey benim kızım kadar olmasada maşllah tak tak (tahtya vurur) :)
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: sostizm, 23 July 2003 18:49 tarihinde demiş ki: nefis bir heyvan. yemeyimi düşünüyosun?[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 zavalli kedi :) tamda adamina dusmus :/
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 uhuhuh katılıyom yazık kediye şarkılardan ayrı bi derttedir başı :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Öne çıkan mesajlar