Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş konusunda...

Mad_Can

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar yaklaşık 5 dakika önce kız arkadaşımdan ayrıldım hemde hala birbirimizi severken ayrıldık ki bu benm en nefret ettiğim şeydir şu anda sevgimi defnetmekteyim her neyse kafamı toparlamama az kaldı 80% lerdeşu anda :D neyse yeni yaşadığım bu deneyimden sizinde faydalanmanızı istedim bi kızı kaybetmemek için gerçekten peşinden koşun eğer gerçekten seviyorsanız ama baktınıki ilgi kaybedilmeye başlıyo o zaman kapıyı çekip giden taraf siz olun çünkü ilgi bittiği anda ilişki bi eziyete dönüşüyor canınızı yakmaya sinirlerinizin allak bullak olmasına sebep oluyor ayrılmak konusunda söyledikleri kafanızın içinde en güzel anlarınızda yeniden canlanıyor gününüzü haftalarınızı ve ömrünüzü yavaş yavaş size zehir edip yüzünüzdeki gülümsemeyi solduruyor onun için siz siz olun ilginin azaldığı ortamdan biran önce çekip gidin...[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta üç şey yapma kuzen...
Nedir onlar?
Sayayım...

*Bir kadını asla övme
*Bir kadınla yaşadığın şeyleri bir başka kişiye anlatma
*Bir kadına asla ama asla aşık olma...
Peki kuzen
Ama sen yinede yapacaksın
Sanırım...

Başka söze gerek yok benim açımdan...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi demişsin kardeş saol[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ask ı hissedenler sanırım aynı seyleri yasayabiliolar.. sevgimi iliskimi diriltmek icin herseyi yapabilirm ama mükemmel iliskilerde ilgisizlik insanın en canının yandıgı durum sanırım..caresi yok ve en güzel anlarda su an her an pesimden geliyo.. ama icinden cıkmanın en kesin ve net cozumu var ZAMAN .. belki tamamen degil ama epey bi kısmını hallediyo..bende artık gereken zamanın gecmesini bekleyecegim..[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntıdır

"Heyecan

heyecan seni dudaklarımdan dökmek
ismini söylemek
bir titreme alır beni
avuçiçlerim terler
ilacımdır içmek gözlerini

niye böyle sabahlara uyanıyorum hala
söylemek istediğim ne kaldı sana
son geldiğim gün kapına
tüm zamanları toparlayıp koymuştun bavula
uğurlamıştın beni ayrılığa
söylenecek söz de kalmamıştı
dudaklar kilitlendi

aşktan ne bekliyorum
sen gidince
aşk ta gitti yaşadığım yerlerden
sevda çekildi şiirlerden
bir kadın diğerinden farksız
kelimeler uyaksız
dudaklar yalnızca öpülesi
oysa sendekiler
canımın meşalesi
memeler ellenesi
seninkiler sevilesi
her kadın aynı
her kadın sadece kadın
oysa seni
hayat gibi yaşadım

Oğuzkan Bölükbaşı "[hline]...............................................................Abi merhaba ne vereyim ?Eve online diorum birde yanına sana sole gusel bir Freelancer verem abi..Ne dersin..yanında bi fici efes?
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın milleti bazen sabun gibidir fazla sıkarsan elinden kayar gider bazende sülük gibidir yapıştığında bırakmaz allah ikisindende uzak tutsun

atalarımızın dediği gibi GELENE GİT , GİDENE GEL DENMEZ!!!!!

HERZAMAN YENİ UFUKLARA YELKEN AÇMAK LAZIM.çok geç olmadan.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...