Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet arkadaşlar yaklaşık 5 dakika önce kız arkadaşımdan ayrıldım hemde hala birbirimizi severken ayrıldık ki bu benm en nefret ettiğim şeydir şu anda sevgimi defnetmekteyim her neyse kafamı toparlamama az kaldı 80% lerdeşu anda :D neyse yeni yaşadığım bu deneyimden sizinde faydalanmanızı istedim bi kızı kaybetmemek için gerçekten peşinden koşun eğer gerçekten seviyorsanız ama baktınıki ilgi kaybedilmeye başlıyo o zaman kapıyı çekip giden taraf siz olun çünkü ilgi bittiği anda ilişki bi eziyete dönüşüyor canınızı yakmaya sinirlerinizin allak bullak olmasına sebep oluyor ayrılmak konusunda söyledikleri kafanızın içinde en güzel anlarınızda yeniden canlanıyor gününüzü haftalarınızı ve ömrünüzü yavaş yavaş size zehir edip yüzünüzdeki gülümsemeyi solduruyor onun için siz siz olun ilginin azaldığı ortamdan biran önce çekip gidin...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bak sana ne yazıcagım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hayatta üç şey yapma kuzen... Nedir onlar? Sayayım... *Bir kadını asla övme *Bir kadınla yaşadığın şeyleri bir başka kişiye anlatma *Bir kadına asla ama asla aşık olma... Peki kuzen Ama sen yinede yapacaksın Sanırım... Başka söze gerek yok benim açımdan...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 çok iyi demişsin kardeş saol[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ask ı hissedenler sanırım aynı seyleri yasayabiliolar.. sevgimi iliskimi diriltmek icin herseyi yapabilirm ama mükemmel iliskilerde ilgisizlik insanın en canının yandıgı durum sanırım..caresi yok ve en güzel anlarda su an her an pesimden geliyo.. ama icinden cıkmanın en kesin ve net cozumu var ZAMAN .. belki tamamen degil ama epey bi kısmını hallediyo..bende artık gereken zamanın gecmesini bekleyecegim..[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Alıntıdır "Heyecan heyecan seni dudaklarımdan dökmek ismini söylemek bir titreme alır beni avuçiçlerim terler ilacımdır içmek gözlerini niye böyle sabahlara uyanıyorum hala söylemek istediğim ne kaldı sana son geldiğim gün kapına tüm zamanları toparlayıp koymuştun bavula uğurlamıştın beni ayrılığa söylenecek söz de kalmamıştı dudaklar kilitlendi aşktan ne bekliyorum sen gidince aşk ta gitti yaşadığım yerlerden sevda çekildi şiirlerden bir kadın diğerinden farksız kelimeler uyaksız dudaklar yalnızca öpülesi oysa sendekiler canımın meşalesi memeler ellenesi seninkiler sevilesi her kadın aynı her kadın sadece kadın oysa seni hayat gibi yaşadım Oğuzkan Bölükbaşı "[hline]...............................................................Abi merhaba ne vereyim ?Eve online diorum birde yanına sana sole gusel bir Freelancer verem abi..Ne dersin..yanında bi fici efes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Kadın milleti bazen sabun gibidir fazla sıkarsan elinden kayar gider bazende sülük gibidir yapıştığında bırakmaz allah ikisindende uzak tutsun atalarımızın dediği gibi GELENE GİT , GİDENE GEL DENMEZ!!!!! HERZAMAN YENİ UFUKLARA YELKEN AÇMAK LAZIM.çok geç olmadan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ERKEK BEĞENİR KADIN SEÇER Arkadaşım.Bayan kısmı istemedikten sonra kıçını yırtsan pervane takıp uçsan heyula seda anca(nassı??)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bayan tarafı ha ah bayan tarafı[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar