unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gormesem daha iyiydi seni orada o gece aradan yıllar gecti silimedin hafızandam her gece gibi bir geceydi seni gorene kadar birer bier cıktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum seni gorunce insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince ruh bedenden ayrılıyor cekimine girdim bir kere daha yandım ama canım gordugume sevindim grup gundogarkenin bi sarkısı..cok guzel dinlemenizi tavsiye ederim[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence de de acıttı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 çok güzel ve acayip dokunan bi şarkıdır o yaa tabi dinladiğin zamanki ruh haline bağlı aslında[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar