Tuor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ironforgedan aerie peak, hinterlands e gryphon ile giderken hillsbrad üzerinde bir yerlerde her seferinde crash oluyor ve bir daha oyuna giremiyorum. şu ana kadar 1 defa gm aracılığı ile düzeldi. diğer attığım 2 ticketta sadece başka bir yere teleport ettiler beni 2 gündür bir aerie peak e bir ironforge a uçuyorum hep yolun ortasında crash bir daha ticket.. bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hmm crash in nedeni biliorsunki bilgisayarındandır 1 gb ram e sahib arkadaslardan duyuyorum ki 0 crash diyorlar ama iş tek ram de bitmior ekran kartı +işlemcin de iyi olması lazım benim 512 ram ilk baslarda sorun cıkarmıordu ama 2. disk im göçünce 2 3 dakka kasmaya basladı if te falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bana oyunun kendi bug ı gibi geldi. ramdam falan olsa neden hep aynı noktada crash olsun ki..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bilgisayarımla alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü başka bir karakterimde bu problem yok. bilgisayar özellikleri şöyle: p4 lga775 3.0ghz 1gb ddr400 256mb radeon 9550[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benimde aynı dert Dustwallow dan yola çkıp bir köprüyü geçince oluyor. Başka bir charla o anda oyuna girebiliyorum fakat gerçek charla crash oluyom. İşin ilginç yanı aynı noktada dolaşan insanlara bişi olmuyo. Yani sonuç olarak. Sadece benim charıma oluyor, Bilgisayarla alakalı oldugunu zannetmiyorum diger charla giriş yapabiliyom. gerisini bende bilmiyorum:)[signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper Samaella-Hunter--Stormrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar