CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 su linki buldum adam cok guzel acıklamıs bence bir goz atılmalı sahsen ben oyle yapacam http://forum.paticik.com/view.php?id=116813[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 haklı olabilirsin.Sadece mantık yurutuyordum,çunku daha yok o bende =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: CusTodeM, 29 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki: su linki buldum adam cok guzel acıklamıs bence bir goz atılmalı sahsen ben oyle yapacam http://forum.paticik.com/view.php?id=116813 bence bu templete çokta etkili değil res'i olmayan bi template'nin pek etkili olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uzun zamandır gene yokutum gene yoktum acaba druidlerde değişen birşey war mı yoksa herşey eskisi gibi mi ? değişen birşeyler varsa bu konuda benide aydınlatırsanız sevirim ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bak altta imba druid var ona bi tıkla istersen[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence konusmak için cok erken yani hemen imba mimba belli olmaz, cıkmasına ne kadar var bilmiorum 1.8.0 ın ama cok oldugu kesin daha birsürü deişik olur tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar