Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumu Beğenmeyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Eğer bir insan bir yeri severse orası dünyanın en güzel yeridir;
ama bir insan bir yeri sevmezse orası dünyanın en güzel yeri değildir."[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen....
Mesaj tarihi:
abi her 2 dkda bir bu gittim geldim konusuyla ilgili bişey açılıyor birisi dursun artık[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
Sonuç biraz ÇABA bence, tabi herkes istediğin yapar ama bir yeri güzel hale getirmek bizim elimizde değil mi?[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen....
Mesaj tarihi:
evet yaa ciddi ciddi baydı yani.gitmek isteyen gider abi "pati bitti artık,esksi gibi deil" nağmeleriyle ortalığı karıştırcağınıza gidin bence.böyle yaparak paticiğe zarar veriyosununz ama bunun farkında deilsiniz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 26 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
zeki murende bizi gorecek miii?

eski misin sen?

3 yasimdan beri burdayim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
yani? sonuç? amaç? hedef?

said:
aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
zeki murende bizi gorecek miii?

işte gereksiz yazılar ortada ilerde bunları sadece komiklik yapma cabası olarak aleyhinizde delil olarak kullanacagım.
ayrıca cok komik cok güldüm sandalyeden geriye parande attım zor tuttu evdekiler[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Mesaj tarihi:
foruma "yeni gidenler" diye bi topic açalım bari ... herkes gitmeye meraklı zaten.. aslında onlara .......... denirdi de neyse...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
  • Yeni Oluştur...