fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 "Eğer bir insan bir yeri severse orası dünyanın en güzel yeridir; ama bir insan bir yeri sevmezse orası dünyanın en güzel yeri değildir."[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eet doru soluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yani? sonuç? amaç? hedef?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi her 2 dkda bir bu gittim geldim konusuyla ilgili bişey açılıyor birisi dursun artık[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 zeki murende bizi gorecek miii?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 forumu beğnmeyenlere elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sonuç biraz ÇABA bence, tabi herkes istediğin yapar ama bir yeri güzel hale getirmek bizim elimizde değil mi?[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki: zeki murende bizi gorecek miii? eski misin sen?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet yaa ciddi ciddi baydı yani.gitmek isteyen gider abi "pati bitti artık,esksi gibi deil" nağmeleriyle ortalığı karıştırcağınıza gidin bence.böyle yaparak paticiğe zarar veriyosununz ama bunun farkında deilsiniz[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yeni vs eski asfkjas[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 9 senedir burdayım.artık baydım gittim bende gittim pls[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Mantar, 26 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki: zeki murende bizi gorecek miii? eski misin sen? 3 yasimdan beri burdayim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Slat, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki: yani? sonuç? amaç? hedef? said: aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki: zeki murende bizi gorecek miii? işte gereksiz yazılar ortada ilerde bunları sadece komiklik yapma cabası olarak aleyhinizde delil olarak kullanacagım. ayrıca cok komik cok güldüm sandalyeden geriye parande attım zor tuttu evdekiler[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: aquila, 26 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki: zeki murende bizi gorecek miii? [signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 foruma "yeni gidenler" diye bi topic açalım bari ... herkes gitmeye meraklı zaten.. aslında onlara .......... denirdi de neyse...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar