hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet arkadaşlar hepiniz kendinizi iyi bakın burda gerçekten çok güzel zamanlar geçirdim hepinizle ta ki son bir kaç aya kadar.. öncelikle custodemin dediği gibi burası bizim için X ya basıp çıkmaktan çok öte bi yerdi. arkadaşlıklar dostluklar paylaşmaktı ama öyle abidik gubidik şeyleri değil duygularımızı paylaşırdık ama öyle değil artık ne yazıkki bu arada gidenler için bişeyler yapılsın falan kadar saçma bişey görmdim ben hayatımda. yıllardır bu forumu süreklilikle takip eden. online olduğu saatleri toplasan haftalar hatta aylar edecek kişilerin iki satır bişeyler yazıp eski dostlarına veda etmesi hakkıdır diye düşünüyorum. gidiş sebeplerim ortak sebepler üstüne üstlük olan biten o kadar şeye rağmen bişeylerin yapılmaması rahatsız ediyor beni.. gelçi siz de haklısınız geri durmakta.. ya bilmiyorum ben eski tadı alamıyorum ki paticikte bu gidişle forumtr kadar üyesi olsa ne olur ki. nerde çokluk orda bokluk oldu yani. biz çok önceden söylemiştik bazı şeyleri üye alımı ile ilgili bişeyler olması gerektiği hakkında ama o zaman hayır dendi herkese. ne yapalım şu listeyi de yapayım aklımda çıksın. akıma gelen herkesi yazıyorum hatırladığım. önem sırası yapamadım ne yazıkki karakedi, wastiee, ema, nefr, nukem verite, zaugnakhaldun, custodem, insight, gothic, gothic_angel, bonec, bonepart, vesmor, fistan, eru, blackchaos, forgiver, disappear, coldwind(vefalı arkadaşım mezun olunca haberim oldu aynı okulda olduğmuzdan), craytotem chemical, coder, thelegbra, rahan, metboy, penth, elaidi.. hakkaten yorucu bişeymiş yazmadım hepinizi biliyorum.. neyse başka ne kaldı bırakmamın sebeplerinde bir diğeri de kimsenin kalmaması... yaz,sil, yaz, sil bi garip oldum ya neyse arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakınız öpüyorum sizi ulaşmak isteyenler için msn adresim imzamdadır bellidir çekinmeyin[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Eylül 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben vardım kalan neyse msnden konusuruz zaten hade farewell[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gidiyorsun Buralardan Gözün Arkada Kalmasın Ufak Bir TEbessüm Yapsamda Kalbim Aglar Arkandan...!!![signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bir yaprak daha düşer ağaçtan... kendine iyi bak dostum...bilmiyorum ne diceğimi herkez teker teker gidiyor :([signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya tamam sıktı artık ya giderseniz sessiz sessiz gidin ilgi çekmek içinmi yapıosunuz artık 3 5 kişi gitti anladık da yeter.topicler sıktı.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evettt LordOfBlood yavas yavas gidiolar...sıra bizim donemimizde haaaaaaaaaa *!filmlerdeki kotu adam gulusu yapar*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Rush, 26 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki: ya tamam sıktı artık ya giderseniz sessiz sessiz gidin ilgi çekmek içinmi yapıosunuz artık 3 5 kişi gitti anladık da yeter.topicler sıktı. sizin gibi lavuklar yüzünden işte[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güle güle, umarim mutlu olursun.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Lavuk dedinde aklıma geldi rush sen gitmicenmi hiç? yani böyle bi düşüncedemi yok. bak çok güzel tepki alıyo gidenler.? ne dersin? Güle güle :([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kendine iyi bak, foruma bana göre çok şey katmış bir insandın, yazık oldu yine yazık oldu diyemiyorum artık, içimden gelmiyor bu kadar ayrılıktan sonra.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 26 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu olay da gösterişe döndü yavaştan. Daha yeni gelenler konu açıyo gidiyorum diye sanki çok tanınıyorlarmış gibi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 26 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sıkıldım harbi bu işten.. Kendine iyi bak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya adam gibi konuş sıktınız dedim sadece 100. topic forumun tadını kaçırdınız giderek millete laf atcağınıza önünüze bakıp bu forum için ne yapabilirm nemelisin kaçıp gidiyosun varmı ötesi.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Rush, 26 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki: ya tamam sıktı artık ya giderseniz sessiz sessiz gidin ilgi çekmek içinmi yapıosunuz artık 3 5 kişi gitti anladık da yeter.topicler sıktı. Bu forum(!) da aylarını/yıllarını vermiş kişilerin bir çok gereksiz topic yanında ufak bir güle güle demesi HAKLARI rahatsız olan okumaz bu kadar basit.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hoşçakal. Paticik ağacı yapraksız kalıcak bu gidişle...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Gothic_Angel, 26 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Bu forum(!) da aylarını/yıllarını vermiş kişilerin bir çok gereksiz topic yanında ufak bir güle güle demesi HAKLARI rahatsız olan okumaz bu kadar basit. Tesekkür ederim arkadasim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Sensible, 26 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Bu olay da şovanistliğe döndü yavaştan. Daha yeni gelenler konu açıyo gidiyorum diye sanki çok tanınıyorlarmış gibi bana değidli bu heralde?? edit: neyse gider ayak[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Eylül 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: nileppezdel, 26 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Hoşçakal. Paticik ağacı yapraksız kalıcak bu gidişle... Her bahar yeni yapraklar çıkar.. Paticik kültürünü oluşturan eski üyelerdi.. Ama devam ettiren yeni üyeler olacak.. [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sende kavuksun.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 26 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Hoşçakal. Paticik ağacı yapraksız kalıcak bu gidişle... Her bahar yeni yapraklar çıkar.. Paticik kültürünü oluşturan eski üyelerdi.. Ama devam ettiren yeni üyeler olacak.. İnşallah öyle olur. Umarım haklısındır...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gidene bye bye gelene hay hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yalnız birşeyler daha eklmek istedim yarım kaldı gibi geldi. Eski üyeler buraların incileri. Herkes birbiri sayesinde burada. Pati üyeleri birbirini tamamlayan şeyler. Biri olmasa bir yer eksik kalır. Fakat onbinlerce üyesi olan bir forumda, her zaman yeri doldurulacak biri vardır. Ben dahil. Kimse istemez gitsin, ve halen hepsinin dönmesini beklerim. Ama pati her zaman patidir bende gitsem sende gitsen o da gitse.. Sadece bir kısım üyenin bazı şeyleri dert etmesi ve bir kısım üyenin bunları dert etmemesi arasındaki farkı yaşıyoruz bu aralar..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 böyle bi topicte bile ağız dalaşına girmeyi başardınız, tebrikler..umarım geri dönersin bi zaman sonra..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 öeh arttrı gidenblerin sayısı[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar