Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 3-4 gündür lagla boğuşurken bide denyo bi sorun cikti anlamadim anlam da veremedim zaten Üstüm söyle http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Ki bazen glowes of the spell mastery eyeof teh beast da takiyorum yok arkadaş 10 büyüde bir critik vurdummu zil takip oynuyorum millet affedersiniz kiçı boklu magister setle artıs artıs gezip beden cok critic vuruyor yahu ben bu kadar criti itemi ne yapiyorum adamin üstünde bi rod of ogre magi vr % 30 crit rate ile oynuyor koçyiğit yada rank 10 seti almiş nasil bi şevkle critlior Ya nefret ettim page atiyorum adam diyorki lütfen oyun ögrenin bi daha ticket atmayin Kardeşim o kadar critle 12-13 scorchda bir critliyorsam o zar sisteminde bi bokluk vardir affedersin ki sadece son 3 gündür öyle onceden 3/1 gibi bi crit ortalamasiyla oynuyordum. Ayri sorunu yaşayan varmi?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 26 Eylül 2005 05:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya sımdı 3 de 1 crıt wurma sansının 1000 wurusta bıle crıt wurmayabılr sans bu gercı sansın yuzdelrerıyle ılgılı talent werıyoz nekadar salam olur bılmem:D warıorumda hıc bole sorun yasaadım hatta her adama crıt wuruyor dıye tabu olustu bıle aklımda[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yok konu sadece son bi kac gündür böye onceden şansim vardida son 3 günde gudubetmi oldu char pls yani[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şans olabilir, ben talent değişimleriden evvel aimed shotla abartmıyorum her 3 atışran birinde mutlaka critical vururdum böyle yazı gözüme gözüme girerdi. Birde şimdi, aimed atıyorum hiçte crit mrit yok anlayamadım ne yapıyoalr neyle oynuyolar diye. Bugün 10 kere attım aimed mesela 1 tanesi crit.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 crıtllerın sansı her moba yada lvlı playera karsı aynımı_? mesela lvl 60 adamın lvl 15 moba crıtwurma yuzdesı lvl 60 moba wurmasıyla bırmıdır_?[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gerçekten hiç bir şey anlamadım ya ne oluyor şaşırdım resmen, bu aralar fazla kafamı yormuyorum oyuna ondandır herhalde bi değişiklik oldu biz kaçırdık galiba :D aman be neyse gidip yatıyorum, blizzardın ne yaptığı belli değil zaten hoyda hooop onu buffluyo onu nerfliyo imba zart zurt.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bana bellı zaman aralıklarında belı karakterlerı uplayıp her karakter guclumuygıbı gostermek ıcın yapıyor olabılır gıbı geldı yada oynan ma talepını her karakterde olsundıye olabılır .bılmem belkıde yapan gıcık bır sadısttır:D[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn [Bu mesaj allf tarafından 26 Eylül 2005 06:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evek evek bu ara warriorlar canima ot tikadi charge br ww ms hade canim diyorlar yahu nefret ettim 2k mortal iki adette ww den 1.2 k-1.3 k gibi critler kendimden geçiyorum resmen ayrica aimedle 2600 vuran hunterleri kiniyorum bg de dmg buff alirlarsa aimed atamasinlar kardeşim zaten aayi NE bi bakiyorsun kafaya yemişin aimedi spell alert ötüyor xx performing multi shot OoOoO :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben uyduruk gearla bile hiç unutmam (30 dps lik silah) (89 max dmg napalım kasmadım silah milah eğleniyoruz işte) bi tane warlocka AV de 2600 mü 2900 mü öyle bişi vurmuştum hatırlamıyorum sallamiyim adam direk böyle can barı 1 mm kaldı :D yani 100 de 50 crit damage increase cidden abartı oluyormuş :D onu düşürdüler hak verdim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Frost resist i "0" olan adam nasıl 4 kere art arda resist ediyorsa buda öyle bir şey olmalı. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o spell miss ıskalıyorsun spelle eyer salak dodge animasyonu yapip etkilenmiyorsa o da ayri bi konu hyr 3 günde 3 kere respec yapdim ne yaparsam yapim ayni yahu 28/23/0 25/26/0 21/30 cıks tık yok reloglar ui yi kaldirmalar herşeyi denedim ciks boşuna o kadar item kasiyorum şerefsizim alicakdim stat item nasilsa crit item olmayınca da aynı critliyor peh yapardim 8k mana 4k hp oh allahım cok şükür böyle rezil olmazdi en azindan...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende aynı senin durumuna düştüm ama ters bir sekılde,bende 1 (bir) crit veren ekipman ,yanımızdaki mage de 5 ekipman olmasına ragmen benim crit yuzdem adamdan fazlaydı,scholoyu bitirdiğimizde yuzde 21 e yuzde 16 damage önde idim.adam gm ile yatıp kalkıyomusun falan diye soruyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 WoW da herşey şans. Ben shmanım baen attığım 20 spellden hiç biri işe yaramıyor, bazen de arka arkaya 4-5 crit atıp bunların hiç biri için mana harcamıyor. Rare, uncomen item düşmesinde de bu böyle. Tamamen şans.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gecen ab de arcane missile`a basladim 5inden 4u critical geldi bide fireblast attim adama oda critical geldi herif oldu. ondan sonra deli gibi crit vurmaya basliyorsun orda. ayricana orada vurdugunuz dmglar daha fazla disari ve orda denerseniz gorursunuz. eger bu olay basiniza orda geldiyse buyuk ihtimal ondandir yani. ab ile disari arasinda minik bi fark var oynama var[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nanette sallama :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gusül abdestiyle başlanan oyunda crit şansı %50 ye çıkıyomuş :)[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: OmeN, 26 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: gusül abdestiyle başlanan oyunda crit şansı %50 ye çıkıyomuş :) hahaha bole lafları nerden buluyorsunuz .D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eh artık her critten sonrada 2 rekat şükür namazı kılmak lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 her critten sonra "elhamdülillah" diye yazan bir mod varmı arkadaşlar onu kurayım hemen :P[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya burdan bir mage arkadas mod yapmayı bılıyordu,aslında gayet basit bir mob bu,kesın yapılır ve ben kesın kurarım:)manyak eglenceli olur,damage rekor yapıncada bir aktivite yapsın ama mod[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ne sallicam demin ab de 700 vuruyodum disarda 630 a indi yine[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 fıreball mu vuruyor 700[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sille[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Düzeldi ne yaptılarsa halletmişler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar