Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mageden nefret ettim...(Crit bugumudur nedir)

Regalya

Öne çıkan mesajlar

3-4 gündür lagla boğuşurken bide denyo bi sorun cikti anlamadim anlam da veremedim zaten
Üstüm söyle

http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796

Ki bazen glowes of the spell mastery eyeof teh beast da takiyorum yok arkadaş 10 büyüde bir critik vurdummu zil takip oynuyorum millet affedersiniz kiçı boklu magister setle artıs artıs gezip beden cok critic vuruyor yahu ben bu kadar criti itemi ne yapiyorum adamin üstünde bi rod of ogre magi vr % 30 crit rate ile oynuyor koçyiğit yada rank 10 seti almiş nasil bi şevkle critlior
Ya nefret ettim page atiyorum adam diyorki lütfen oyun ögrenin bi daha ticket atmayin
Kardeşim o kadar critle 12-13 scorchda bir critliyorsam o zar sisteminde bi bokluk vardir affedersin ki sadece son 3 gündür öyle onceden 3/1 gibi bi crit ortalamasiyla oynuyordum.

Ayri sorunu yaşayan varmi?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 26 Eylül 2005 05:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sımdı 3 de 1 crıt wurma sansının 1000 wurusta bıle crıt wurmayabılr sans bu
gercı sansın yuzdelrerıyle ılgılı talent werıyoz nekadar salam olur bılmem:D
warıorumda hıc bole sorun yasaadım hatta her adama crıt wuruyor dıye tabu olustu bıle aklımda[signature][hline]Allice ezık anlandim
Shamy e basladim
Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere
Geberinnn ulennnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

şans olabilir, ben talent değişimleriden evvel aimed shotla abartmıyorum her 3 atışran birinde mutlaka critical vururdum böyle yazı gözüme gözüme girerdi.
Birde şimdi, aimed atıyorum hiçte crit mrit yok anlayamadım ne yapıyoalr neyle oynuyolar diye. Bugün 10 kere attım aimed mesela 1 tanesi crit.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

crıtllerın sansı her moba yada lvlı playera karsı aynımı_?
mesela lvl 60 adamın lvl 15 moba crıtwurma yuzdesı lvl 60 moba wurmasıyla bırmıdır_?[signature][hline]Allice ezık anlandim
Shamy e basladim
Geberinnn ulennnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten hiç bir şey anlamadım ya ne oluyor şaşırdım resmen, bu aralar fazla kafamı yormuyorum oyuna ondandır herhalde bi değişiklik oldu biz kaçırdık galiba :D
aman be neyse gidip yatıyorum, blizzardın ne yaptığı belli değil zaten hoyda hooop onu buffluyo onu nerfliyo imba zart zurt.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

bana bellı zaman aralıklarında belı karakterlerı uplayıp her karakter guclumuygıbı gostermek ıcın yapıyor olabılır gıbı geldı yada oynan ma talepını her karakterde olsundıye olabılır .bılmem belkıde yapan gıcık bır sadısttır:D[signature][hline]Allice ezık anlandim
Shamy e basladim
Geberinnn ulennnnnnn

[Bu mesaj allf tarafından 26 Eylül 2005 06:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evek evek bu ara warriorlar canima ot tikadi charge br ww ms hade canim diyorlar yahu nefret ettim 2k mortal iki adette ww den 1.2 k-1.3 k gibi critler kendimden geçiyorum resmen ayrica aimedle 2600 vuran hunterleri kiniyorum bg de dmg buff alirlarsa aimed atamasinlar kardeşim zaten aayi NE bi bakiyorsun kafaya yemişin aimedi spell alert ötüyor xx performing multi shot OoOoO :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

ben uyduruk gearla bile hiç unutmam (30 dps lik silah) (89 max dmg napalım kasmadım silah milah eğleniyoruz işte)

bi tane warlocka AV de 2600 mü 2900 mü öyle bişi vurmuştum hatırlamıyorum sallamiyim adam direk böyle can barı 1 mm kaldı :D yani 100 de 50 crit damage increase cidden abartı oluyormuş :D onu düşürdüler hak verdim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

o spell miss ıskalıyorsun spelle eyer salak dodge animasyonu yapip etkilenmiyorsa o da ayri bi konu hyr 3 günde 3 kere respec yapdim ne yaparsam yapim ayni yahu 28/23/0 25/26/0 21/30 cıks tık yok reloglar ui yi kaldirmalar herşeyi denedim ciks boşuna o kadar item kasiyorum şerefsizim alicakdim stat item nasilsa crit item olmayınca da aynı critliyor peh yapardim 8k mana 4k hp oh allahım cok şükür böyle rezil olmazdi en azindan...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

WoW da herşey şans. Ben shmanım baen attığım 20 spellden hiç biri işe yaramıyor, bazen de arka arkaya 4-5 crit atıp bunların hiç biri için mana harcamıyor. Rare, uncomen item düşmesinde de bu böyle. Tamamen şans.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

gecen ab de arcane missile`a basladim 5inden 4u critical geldi bide fireblast attim adama oda critical geldi herif oldu. ondan sonra deli gibi crit vurmaya basliyorsun orda. ayricana orada vurdugunuz dmglar daha fazla disari ve orda denerseniz gorursunuz. eger bu olay basiniza orda geldiyse buyuk ihtimal ondandir yani. ab ile disari arasinda minik bi fark var oynama var[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...