Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En ucuza en kaliteli laptop?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi bi laptop alma durumumuz var ama en ucuzunu düşünüyoruz. yani fiyat aralığı max 1500 dolar falan. şu anda teknosada 1300 dolara Fujitsu Siemens M7440 yi bulduk. o da ekran kartından kaybediyor. varmı daha iyi bi şansımız?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
sözünü ettiğim laptop bir tek teknosa ya getiriyor da ondan. yani söylediğim yanlış anlaşılmasın. o fiyat aralığında alabileceğimin en iyisini sonruyorum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Mesaj tarihi:
datron un soyle ilginc bi modeli var :
Burasi
bana sorsan alirmiydim?kesinlikle hayir.ama felaket derecede ucuz.Gidip asus veya sony almak su anda daha mantikli gibi.
[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."

[Bu mesaj Leath tarafından 23 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
MSI M510A veya M510C ye bi bak derim ben...fiyatları gayet uygun..performans açısındanda oldukça iyiler radeon 9700 mobility var ikisindede
Mesaj tarihi:
hangi sitede bulabilirim satılık laptop? hepsiburada da genellikle stokta kalmamış oluyor ve fiyat bakamıyorum teknosa desek zaten allahlık sitesi...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Mesaj tarihi:
www.mavibilgisayar.com 'da MSI 510 bilgisayarlarnı bulabilirsin, bana soracak olursan 510c gayet iyi fiyatına göre, 64mb Radeon 9700 le beraber geliyor. Birde 999USD+kdv ye Datron var, bu da fiyatına göre baya iyi; config olarak MSI dan daha iyi; ama markası insanı düşündürüyor, özellikle de kasasının, soğutma sisteminin kalitesi; gidip görmek mıncıklamak lazım, hoşnut kalınırsa alınabilir, şu an çok gözde.. Bunun ikiz kardeşleri de Monster ve pro2000 olarak da satılıyor.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Mesaj tarihi:
Laptop almak icin laptop alicaksan msi s260 gercekten sik kaliteli bir laptop.

Oyun icin alicaksan -ki bence oyun icin laptop anlamsiz- monster lar var gercek markalari ne bilmiyorum ama onlara bakabilirsin
  • Yeni Oluştur...