Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En ucuza en kaliteli laptop?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi bi laptop alma durumumuz var ama en ucuzunu düşünüyoruz. yani fiyat aralığı max 1500 dolar falan. şu anda teknosada 1300 dolara Fujitsu Siemens M7440 yi bulduk. o da ekran kartından kaybediyor. varmı daha iyi bi şansımız?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

sözünü ettiğim laptop bir tek teknosa ya getiriyor da ondan. yani söylediğim yanlış anlaşılmasın. o fiyat aralığında alabileceğimin en iyisini sonruyorum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Sosyal ağlarda paylaş

datron un soyle ilginc bi modeli var :
Burasi
bana sorsan alirmiydim?kesinlikle hayir.ama felaket derecede ucuz.Gidip asus veya sony almak su anda daha mantikli gibi.
[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."

[Bu mesaj Leath tarafından 23 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hangi sitede bulabilirim satılık laptop? hepsiburada da genellikle stokta kalmamış oluyor ve fiyat bakamıyorum teknosa desek zaten allahlık sitesi...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Sosyal ağlarda paylaş

www.mavibilgisayar.com 'da MSI 510 bilgisayarlarnı bulabilirsin, bana soracak olursan 510c gayet iyi fiyatına göre, 64mb Radeon 9700 le beraber geliyor. Birde 999USD+kdv ye Datron var, bu da fiyatına göre baya iyi; config olarak MSI dan daha iyi; ama markası insanı düşündürüyor, özellikle de kasasının, soğutma sisteminin kalitesi; gidip görmek mıncıklamak lazım, hoşnut kalınırsa alınabilir, şu an çok gözde.. Bunun ikiz kardeşleri de Monster ve pro2000 olarak da satılıyor.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...