MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşlar şimdi bi laptop alma durumumuz var ama en ucuzunu düşünüyoruz. yani fiyat aralığı max 1500 dolar falan. şu anda teknosada 1300 dolara Fujitsu Siemens M7440 yi bulduk. o da ekran kartından kaybediyor. varmı daha iyi bi şansımız?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en ucuza en kaliteli .. yok öyle bi laptop.. o fiyat aralıgında ki laptoplar nerdeyse tıpatıp. neden teknosa? pahalı orası.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sözünü ettiğim laptop bir tek teknosa ya getiriyor da ondan. yani söylediğim yanlış anlaşılmasın. o fiyat aralığında alabileceğimin en iyisini sonruyorum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 datron un soyle ilginc bi modeli var : Burasi bana sorsan alirmiydim?kesinlikle hayir.ama felaket derecede ucuz.Gidip asus veya sony almak su anda daha mantikli gibi. [signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." [Bu mesaj Leath tarafından 23 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 MSI M510A veya M510C ye bi bak derim ben...fiyatları gayet uygun..performans açısındanda oldukça iyiler radeon 9700 mobility var ikisindede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hangi sitede bulabilirim satılık laptop? hepsiburada da genellikle stokta kalmamış oluyor ve fiyat bakamıyorum teknosa desek zaten allahlık sitesi...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 www.mavibilgisayar.com 'da MSI 510 bilgisayarlarnı bulabilirsin, bana soracak olursan 510c gayet iyi fiyatına göre, 64mb Radeon 9700 le beraber geliyor. Birde 999USD+kdv ye Datron var, bu da fiyatına göre baya iyi; config olarak MSI dan daha iyi; ama markası insanı düşündürüyor, özellikle de kasasının, soğutma sisteminin kalitesi; gidip görmek mıncıklamak lazım, hoşnut kalınırsa alınabilir, şu an çok gözde.. Bunun ikiz kardeşleri de Monster ve pro2000 olarak da satılıyor.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Laptop almak icin laptop alicaksan msi s260 gercekten sik kaliteli bir laptop. Oyun icin alicaksan -ki bence oyun icin laptop anlamsiz- monster lar var gercek markalari ne bilmiyorum ama onlara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 MSI s260 ın beyazını bulmak lazım.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ne o otçu sen kendine alamadın mı daha?! ;)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar