IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya mart gelsin artık.biz pisileri çekçektik.liselim kedi 1 liselim kedi 2 die.yine gelsin de çekelim artık ya[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nereye cekçektiniz? anlamadım o_O[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ıııhhh hımm kemm küm=)kamera bööle çüçüçük pisiler mart miyaw falan filan[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kedi köpek hepsinden korkuyom ama yok kediden tiksiniyom köpekten korkuyom evet böyle[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kediyi de köpeği de severim.Ama köpek daha ii bnce en azndan sadık bi hayvan;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sevmem kedileri, ruh hali güven vermiyor yani güvenilir hayvan değiller. Bir an kucağında mırıldanırken cart diye tırnakları geçirebiliyor. Şahsi bir sevmeme yani kedi delisi olanlara lafım yok ama sevmiyorum kedileri. Birtek yavru iken ip ile oynaması zevkli. Büyüdüler mi gereksiz bir asalak halini alıyorlar bana göre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 petshopta tarantula yı elime alıp 15 dakika oynamış adamım. benim için, kediden korkanlara bi anlam verememek normal..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Tarantula ile oynamak farklı kediden korkmak farklı. Bende dinazorlardan korkmam, yılan besledim, 2 bebek büyütüyorum(z) (bu en korkutucu olanı :) ) ama kedileri sevmiyorum ve zaman zaman korkuyorumda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 benim bi kedim vardı. 18 kiloydu ama görünüşte şişman değildi çünkü uzun bişiydi. 2 sene önce, 13 yaşındayken öldü (Allah rahmet eylesin (bu söz geyik deil dalgaya vurmayın)) hala aklıma geldikçe oturup ağlıyorum. acaip seviyordum onu. her gece gelip yanımda yatıodu. yastığı vardı alışmıştı ona, kafasını onun üstüne koyup uyuyordu. yastığı hala yatağımda :(((( off çok kötü oldum yine :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Korkmam ama tiksinebilirim(!) Tuvaletini yapar bacaklarını yalar sonra göbeeni yalar PUGH!! Dokunmamak lazım yaw bu hayvanlara.. Ben insanların kafalarına bile dokunamıyorum (saçları biraz yağlı gözüküyorsa) ve evet başkasının bardağından bişi içerken de tiksinirim.. Titizim galiba.. Bööle hayvan yalanıyo bütün gün, yayılıyor tozlu yerlere sonra sevimli hayvancık ayaklarıma sürtünecek, kendini sevdirecek.. Yok ööle. Çok üstüme gelirse enseden iki parmakla yakalayıp fırlatma opsiyonunu değerlendiririm... Ev sahibi bakıyomuş falan hiiiiç kaale almam.. Kapasaymış hayvanı içeriye.. (o değilde köpek olunca işler zor oluyor. Küçükleri çok gürültücü, büyüklerini iki parmakla tutup fırlatamıyon!! Ayrıca Pitt bull terrier, Rottweiler vs besleyen ve misafir geldiğinde bunları kitlemeyen öküzler vardır ki katana ile el kol gibi uzuvlarını kesip paketleyip gözlerinin önünde köpeklerine servis edilmesi farzdır,yapılmalıdır.. Dur lam kenara not edeyim hemen.. Kolları-nı kö-pek-le-re yem-yap.. hah oldu şimdi..)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tiksinç yaratıklar kediler... nefret ederim alın mis gibi bi köpek![signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. [Bu mesaj KahnX tarafından 26 Eylül 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 insanları bişeylerden korkutğu için yargılayamayız bence.ben korkmam kediden,köpekten falan ama korkan insanında üsüne gitmem.sonuçta kedi gördüğünde içinden korkma duygusu yükseliyosa bu biraz zor engellenir[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: KahnX, 26 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: tiksinç yaratıklar kediler... nefret ederim alın mis gibi bi köpek! Mis gibi? Köpek? Bilmeyenler araştırsın ve öğrensin. Kediler temizdir. Köpekler pistir.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 köpeklerden korkarım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya ben kediden korkarım işte anlamıcak bişey yok nedeni de yok öyle.pek sempatik canlılar değiller bana göre ayrıca..[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar