Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bence Gidenler diye topic acılmalı

Lagwagon

Öne çıkan mesajlar

Bence Gidenler diye topic acılmalı:),saka bi yana,ne bu herkes bırakıyorum diye yazıyo kişisele bu aralar...

yalnız merak ediyorum kimse bu insanların birisine sordumu abe gidiomusun diye...herkes kendine bunu gorev edinmis gibi yazıo ve gidiyorum diyo...

seymi dusunuyolar,lutfen gitmeyin der bana birileri mutlaka benimde gider ayak karizmam pekismis olur...

walla harbiden bu ortamın kotu olmaya basladıgını dusunen sessiz sedasız gider kardesim,bence bole elvede,gidiyom die konu acanlar sov yapıyo bariz...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy

[Bu mesaj Lagwagon tarafından 26 Eylül 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mike sen gitmiyomuydun yaw ole yazmıssında elveda topiclerinden birinde...
iste bole insanlar var bide...
gidiyorum der gitmez...
ben tutmiyim mike seni cekinme git yani...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lagwagon, 26 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
walla harbiden bu ortamın kotu olmaya basladıgını dusunen sessiz sedasız gider kardesim,bence bole elvede,gidiyom die konu acanlar sov yapıyo bariz...

çok yanlış bir genelleme bence. burada yıllarını geçirmiş, yüzlerce binlerce satır kelam etmiş bir insan eğer gidecekse bir veda yazısı yazmak isteyecektir elbette. kime neye şov yapmış olacak ki veda yazısını yazıp ??

gidenleri çoğu foruma yayılan bu hödöbödö kültüründen gidiyor zaten..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 26 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Ben Yeniyim, ve Paticiği ele geçirmeden gitmeye niyetim yok:)

Yanliz direk basari..Hiz..Heyecan..Korku..Patates...

Helal olsun..Zaten basladiniz iste yavastan herkez gidiyo yavastan ele geciriyosunuz bende gidiyodumda hala konusuyorum utanmadan ayip...pes...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız dorn haklısın cok emegi gecenler yazar dogrudur,ama sanki kalanların hepside bos insanlar iste bizde gidioz artık paticik hicbirsey gibi seyler dusunduruyolar yazılarını okuyanlara,ayrıca onları gorup kendini birsey sananlar da bole konular acıp atıp tutuyolar gider ayak...
haksızmıyım...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

foruma hede hodo kulturu yayiliyorsa belli bir sure girmezsin, izlersin ne oluyor ne bitiyor...
Sonucta, gecen gun kim demisti simdi aklimda degil ama, bu forumdan uzaklasmak bir X butonuna basmak kadar kolay...
Istedigin zaman tekrar girersin, bir sey oku okuma sana kalmis...
Hem zaten gidenlerin cogu, kultur falan yani sira, asiri is yogunlugu, dersler, okul yuzunden birakiyor.
Bilgisayar basinda oturup butun gun muhabbet etmek de zevkli, ama ortam yoksa belli bir sure ayri kalinabilir.
Hayatimiz monitor basina bagli degil ki[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lagwagon, 26 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
mike sen gitmiyomuydun yaw ole yazmıssında elveda topiclerinden birinde...
iste bole insanlar var bide...
gidiyorum der gitmez...
ben tutmiyim mike seni cekinme git yani...

saçmamısın nerde demişim? uzasana artık sen?[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Demeyecegim diyorum ama dedirtiyorsunuz ya siz de..
Biraz gorgulu olun, ahlak kurallarina azicik uyun.
Yasiniz kac olursa olsun, biraz daha saygili olun...
TAmam sanal ortam vs. ama bu demek degildir ki insanlara laf atacaksiniz.

uzasana ne demek birader? kim nereye gidiyor, gidiyorsa gitmiyorsa sana ne...

off off... kedi falan da gelir muhabbete katilirdi eskiden simdi kimse kalmadi... (((Gidenlere bir yere kadar hak veriyorum)))[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Dorsia, patiyi bu hale getirenlere söylesene sen onu? 10 ayda 5k madalyası yapmış insanlara söylesene? Bende bıraktım evet bonepartlarla zamanında bıraktık topluca, sonra geldi konuşuldu halledildi. Ben kime nasıl söyleceğimi gayet iyi biliyorum, orda sataşılırsa gayet net seviyesiz bile olsa alır cevabını.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşlanmıyorsan okumazsın bu kadar basit...
Burası basit bir forum değil sıkı dostluklar arkadaşlıklar var sen nasil evden çıkarken hoşçakalın ben gidiyorum diyorsan burdada insanlar arkadaşlarına hoşçakalın diyo
tabi paticikte yeni olanlar bilmezler bunları.....

Kırıcı olduysam affola.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...