Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bence Gidenler diye topic acılmalı:),saka bi yana,ne bu herkes bırakıyorum diye yazıyo kişisele bu aralar... yalnız merak ediyorum kimse bu insanların birisine sordumu abe gidiomusun diye...herkes kendine bunu gorev edinmis gibi yazıo ve gidiyorum diyo... seymi dusunuyolar,lutfen gitmeyin der bana birileri mutlaka benimde gider ayak karizmam pekismis olur... walla harbiden bu ortamın kotu olmaya basladıgını dusunen sessiz sedasız gider kardesim,bence bole elvede,gidiyom die konu acanlar sov yapıyo bariz...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 26 Eylül 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben Yeniyim, ve Paticiği ele geçirmeden gitmeye niyetim yok:)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence "yeni konu" butonunu şöyle paticik bannerının arkasına filan saklayalım, zırt pırt konu açılmasın.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Olmaz, olayin marjinalligi kaciyor... Her giden bir topik acacak ki insanlar "Iyi bok yedin" diyebilsin... Eger hepsini bir cati altina koyarsak kimse sallamayacak... Sallamali miyiz... bana cok koymuyor acikcasi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sende gitsen?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yada...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 26 Eylül 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: LordOfBlood, 26 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Ben Yeniyim, ve Paticiği ele geçirmeden gitmeye niyetim yok:) yalnız değilsin[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mike sen gitmiyomuydun yaw ole yazmıssında elveda topiclerinden birinde... iste bole insanlar var bide... gidiyorum der gitmez... ben tutmiyim mike seni cekinme git yani...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence acilmamali[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Lagwagon, 26 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: walla harbiden bu ortamın kotu olmaya basladıgını dusunen sessiz sedasız gider kardesim,bence bole elvede,gidiyom die konu acanlar sov yapıyo bariz... çok yanlış bir genelleme bence. burada yıllarını geçirmiş, yüzlerce binlerce satır kelam etmiş bir insan eğer gidecekse bir veda yazısı yazmak isteyecektir elbette. kime neye şov yapmış olacak ki veda yazısını yazıp ?? gidenleri çoğu foruma yayılan bu hödöbödö kültüründen gidiyor zaten..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla bende pek iplemiyorum..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: LordOfBlood, 26 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Ben Yeniyim, ve Paticiği ele geçirmeden gitmeye niyetim yok:) Yanliz direk basari..Hiz..Heyecan..Korku..Patates... Helal olsun..Zaten basladiniz iste yavastan herkez gidiyo yavastan ele geciriyosunuz bende gidiyodumda hala konusuyorum utanmadan ayip...pes...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yalnız dorn haklısın cok emegi gecenler yazar dogrudur,ama sanki kalanların hepside bos insanlar iste bizde gidioz artık paticik hicbirsey gibi seyler dusunduruyolar yazılarını okuyanlara,ayrıca onları gorup kendini birsey sananlar da bole konular acıp atıp tutuyolar gider ayak... haksızmıyım...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 offf, size ne ya giden gidiyor işte, mekan size kaldı, niye deşiyorsunuz hala.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 foruma hede hodo kulturu yayiliyorsa belli bir sure girmezsin, izlersin ne oluyor ne bitiyor... Sonucta, gecen gun kim demisti simdi aklimda degil ama, bu forumdan uzaklasmak bir X butonuna basmak kadar kolay... Istedigin zaman tekrar girersin, bir sey oku okuma sana kalmis... Hem zaten gidenlerin cogu, kultur falan yani sira, asiri is yogunlugu, dersler, okul yuzunden birakiyor. Bilgisayar basinda oturup butun gun muhabbet etmek de zevkli, ama ortam yoksa belli bir sure ayri kalinabilir. Hayatimiz monitor basina bagli degil ki[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Lagwagon, 26 Eylül 2005 20:31 tarihinde demiş ki: mike sen gitmiyomuydun yaw ole yazmıssında elveda topiclerinden birinde... iste bole insanlar var bide... gidiyorum der gitmez... ben tutmiyim mike seni cekinme git yani... saçmamısın nerde demişim? uzasana artık sen?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Demeyecegim diyorum ama dedirtiyorsunuz ya siz de.. Biraz gorgulu olun, ahlak kurallarina azicik uyun. Yasiniz kac olursa olsun, biraz daha saygili olun... TAmam sanal ortam vs. ama bu demek degildir ki insanlara laf atacaksiniz. uzasana ne demek birader? kim nereye gidiyor, gidiyorsa gitmiyorsa sana ne... off off... kedi falan da gelir muhabbete katilirdi eskiden simdi kimse kalmadi... (((Gidenlere bir yere kadar hak veriyorum)))[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Dorsia, patiyi bu hale getirenlere söylesene sen onu? 10 ayda 5k madalyası yapmış insanlara söylesene? Bende bıraktım evet bonepartlarla zamanında bıraktık topluca, sonra geldi konuşuldu halledildi. Ben kime nasıl söyleceğimi gayet iyi biliyorum, orda sataşılırsa gayet net seviyesiz bile olsa alır cevabını.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 peki peki... uzatmaya gerek yok, sen de haklisin kendince, ben de hakliyim kendimce... Sadece biraz daha nezaketli olalim isterim...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu anti yeni gelenler durumu komik olmaya başladı amcalarım![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hoşlanmıyorsan okumazsın bu kadar basit... Burası basit bir forum değil sıkı dostluklar arkadaşlıklar var sen nasil evden çıkarken hoşçakalın ben gidiyorum diyorsan burdada insanlar arkadaşlarına hoşçakalın diyo tabi paticikte yeni olanlar bilmezler bunları..... Kırıcı olduysam affola.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu kadar sacma bir fikir gormedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gidenler bölümü açılsın da 'yeni gelenler' e bin tane hoşgeldin mesajı atarak post kasanlara yeni bir yer mi açılsın? saçma..gereksiz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Sana da bu konu hakkında fikrini sormadık Lagwagon. Neymiş,demekki bazı şeyleri sormak gerekmiyormuş. Kendin varamadın mı bu sonuca?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 giden gitsin kalan sağlar bizimdirr...adamın biri daha fazla oyun oynamak için patiyi bırakıyo sizde 10 sayfa yazıyosunuz[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar