Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jenniserries / Respect

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

said:
obaaa, 22 Eylül 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
Jannissaries'ten sbende çok çektim Gurubashi Arena'da, chest'e guildçe gelirler (tebrik ediyorum butür organizasyonları için :) ), aldıktan sonra kapıda 1-2 saat kadar keserlerdi bizi..

ulan arenada sen bana az ananı yazmadın hehehe :) cok seviyoz abi seni guildce :) vurmadan gecemiyoz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wayne, 23 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
janisaries de moonstrike diye bi sorunlu arkadasımız var durup onyxia pre q sunu arkadasa yaptırırken dalga gecermiş gibi konustu ve bende sinirlendim uza git surdan falan dedim sora adam guildim e(Pain Train) küfür etmeye basladı sorada bana ne oldugunu pek anlamadım janisaries guildden birine söledim uyarması için sora...

1. si pain train e küfür etmedim!! dedigim tek şey şu pain train ukala guild bana öle geliyor ve hiç değişmicek gibi bu davranışlarınız yüzünden.. şahsi fikrim budur bunun guildimle alakası yok. (ukala demek küfür mü sayılıyo?)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben janniseriesin bir üyesiyim. şu yazılanları okuyunca birkaç şey eklemek istedim.iki ve ya daha çok kişi arasında geçen diyalogları genele yaymak bence yanlış.burada anlattığınız olaylarda 2 taraf oalcağı için iki tarafta kendince haklı sebepleri öne sürerek olayı yansıtacaktır. o yüzden oyun içindeki kişisel çekişmeleri burda yaşamıyormuş gibi davranıp herkes oyunu akışındaki davranışlarını unutup ben şöle demedim davranmadım v.s gibi cümleleri veya sen bunu yaptın gibi itişmeleri bir kenara bırakıp kendine bakmalı. herkese iyi oyunlar.
dipnot: kendi yaşadığım bit olay olduğu için bir örnek vermek istiyorum tüylü denen oyuncunun olayı kendi bakış açısından yansıtmasını görünce, bu düşüncemde haklı olduğumu anladım. öyleki nasıl bir zihniyet horde olupta ally lar anlasın diye a n a n ı yazabilmek için kasar ve sonra gelip burda laf eder? bunu yapmak için uğraş veren birine çok saygı duymamı kimse beklemez herhalde....
Sosyal ağlarda paylaş

Komik...
Ben sözü gecen bu guildlerin bazılarıyla mc yaptım,saolsunlar kırmadılar yardımcı oldular.Hepsinede teşekkürlerimi paticikten sunmuştum.Oteki guildleri tanımıyorum ancak;

Bizden sonra başka bir guildle mc yaptıklarıyla teamspeak veya ventriloda şöyle bir muhabbet geçmiş:

(Abi tomcatsle mc yapmak gibi bir hata yaptık.!)

Şimdi arkadaşlar bu hoş birşey değil,sizin tomcats die ağzınıza aldığınız oluşumun adı birkez bile kötü bir ithamla suclanmadı.(demek istedigim tum guildler iftira veya suclama almıştır)
Bu sözleri söyleyen arkadaşlar unutmasınlarki MC ye ilk bizlerin sayesinde ayak bastılar ve başarısızda olsak güzel anlar geçirdiğimi sanıyorum.Ancak kimse sizi zorlamadı ne olursunuz gelin bizle diye ve kimseyede yöneticilik yaptıgım guild hakkında söz söyletmem.Bİr daha gelmezsiniz olur biter.Gidip arkamızdan konuşacagınıza gelip hatalarımız söyleseydınız bizde bunlardan ders alıp ona göre run yapsaydık.

Herkes kendi guildine bakmalı,haddini aşmamalı.Aksi takdirde bende bana yakışmasa bile kontrolumu kaybedip kırıcı davranabilirim.Bu entryden sonra kimse benle muattap olmaya calışmasın çünkü tüm ilişkilerimiz bitmiştir.

Not:Guild ve nick ismi vermememin nedeni hem muhattap olarak görmemem hem de kuruluşlara saygım oldugundan onları afişe etmemektir.[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL

Tomcats

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Ragnarostaki Jenniserries teydim :) Dağaldı sora sanırım burda olanlardan bazıları gidip bl de kurdular guildi :) Dorumudur merak ediyorum kurucunun falan adı nedir?

(edik: Ben nightelf diğilim hala yanlış yazıyo alla alla)

[Bu mesaj obacan tarafından 25 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adım Ertugrul Janisarries Guild Masterı'yım

Guild'imizle ilgili her turlu probemli lutfen
bana bildirin. Guild olarak seviyeli, saygılı ve
arkadaslıga onem veren davranıslar sergilemeye
ozen gosteriyoruz. Hicbir Guild ile problemimiz yok.
Herkese yardım etmekten keyif alırız. Lutfen tartısma
konularını buraya taşımayalım. Sonucta bu bir oyun.
Sadece eglenmeye bakın. Alternatif hayatı reel hayata
karıstırmayın. Tesekkur ederim.

Ertugrultr Lvl60 Mage, Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada biz sonradan olusan veya dagılan bir guild'in tekrar oluşumu degiliz.

Şubat ayında kurulduk ve en eski dagılmayan guild biziz.

Diger serverdaki olusumla bizi karıstırmayın lutfen.
Tuylu arkadasımıza gelince de, eger Ally olursa onu aramızda
gormek isteriz. (Samimiyim)

Tekrar tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moonstrike, 25 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
said:
obaaa, 22 Eylül 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
Jannissaries'ten sbende çok çektim Gurubashi Arena'da, chest'e guildçe gelirler (tebrik ediyorum butür organizasyonları için :) ), aldıktan sonra kapıda 1-2 saat kadar keserlerdi bizi..

ulan arenada sen bana az ananı yazmadın hehehe :) cok seviyoz abi seni guildce :) vurmadan gecemiyoz

said:
hozceri, 25 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
ben oba nickli arkadasımızın charını öyrenmek istiyorum eger tuylu nickli horde samansa kendisini janisarries guildi olarak cok seviyoruz ve her zaman kesilmeye bekleriz :)

işte buldum..bidaha okudumda topic'i buldum ismimin geçtiği yeri :)

ehehe, sizinle hakkaten çok kesiştik Gurubashi'de Cuma-Cumartesi-Pazar akşamları az çektirmediniz bana arenada..yanlız gerçekten kutluyorum guildçe aktivitelerinizle PvP'ye verdiğiniz destekten dolayı :)

ya Moonstrike, nedense Yeniçeriler arasında bende en çok seni seviyodum..herkes peşimi bırakıyo tam dinlenecem zaten tek başımayım "aha cheap shot, kim bu? YİNE MOON!!" diye zıplardım yerimden bianda, ehehe :)

bende sizi çok seviyorum ama birlikteliğimizn sonuna geldik çünkü ben bitirdim chestle işimi Arena Grandmaster oldum; yanlız hala düzenli olarak gidiyorsanız arenaya söyleyin burdan günleri bende gelem :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh, abi o değilde Yener'de mi sizleydi? yada Türk müydü o adam? Gnome Male Mage'di..inanılmaz bişeydi oya, eğer aramızdan biriyse Yener charının sahibi gerçekten inanılmaz oynuyor oyunu yemiş bitirmiş mage classını..önünde /kneel /salute ediyorum..

onunla yaptığım PvP'nin şoku hala üstümdedir..her aklıma geldiğindede başım öne eğlir valla..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

balonlu arkadaslar;

aylardir acik olan wow bolumumuzde sunu boyle kestim suna sunu yaptim gibi ingame "gereksiz" geyik donmedi. donmesini de istemiyorum...

Yarica balonlariniz patlamadan paticik.com genel forum kurallarini "paticik.com" bolumunden okumanizi ve uymanizi rica ediyorum..[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
obaaa, 25 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
eheh, abi o değilde Yener'de mi sizleydi? yada Türk müydü o adam? Gnome Male Mage'di..inanılmaz bişeydi oya, eğer aramızdan biriyse Yener charının sahibi gerçekten inanılmaz oynuyor oyunu yemiş bitirmiş mage classını..önünde /kneel /salute ediyorum..

onunla yaptığım PvP'nin şoku hala üstümdedir..her aklıma geldiğindede başım öne eğlir valla..
tanıyorum yeneri ii elemandır bi ara gel kesmeden birbirimizi görek.. göreyim hiç görmedim seni uzun zaman oldu charı sildin sandım:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hozceri, 25 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
ha birde uzun dilli mage var diyen arkadası aldık yanımıza scholoya runa gittik isine yaramayan kitabı aldı mage kitabını bir uzun dilli diyor ya helal olsun saygılar

Madem öyle bir kitap aldım neden inventory'mde göremiyorum? Bir şeyi savunuyorsan, ispatını da yanında sunarsan sevinirim. Bilip bilmeden insanları suçlayamazsın. Guild'iniz şahsım tarafımdan KOS'a alınmıştır. İyi oyunlar.[signature][hline]Moonlantern.BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Udinen, 26 Eylül 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Outlaw'u kime şikayet edecez Delidumrul kardeş. Yaptıklarını, SSlerini yollasak dillere destan olur.

bana sikayet et ben gerekeni yaparim[signature][hline]Forme 60 lvl Human Paladin SEVEN
Lokman 60 lvl Elf Priest Pain Train
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer BL'deki Respect'den bahsediliyorsa.Ben o guildin GM'siyim.Nasıl bir sıkıntı olmuş guildim ile ilgili hiç bir açıklama yok.Anlayabilmiş değilim.Ortaya bir laf atılmış ama nedir ne değildir hiç bir açıklama yok.Ne yaşandığını anlatabilirsen Delidumrul arkadaşım sana cevap verebilirim.Ayrıca ricam bu tür eleştirileri benim guildim veya başka bir guild ile ilgili daha açıklayacı bir şekilde yaparsanız daha iyi olur.Böyle üstü kapalı konuşmalardan inanın bir şey anlaşımıyor.Üzüldüm bu gün gördüklerime üye alımalarında yetkililer daha dikkatli olsun diyorsun o kadar.Ne gördün ne oldu Nostaradamus değilizki biz nasıl anlayacağız ne olduğunu neye sitem ettiğini.

Nick: No Pasaran 60 Lv Warrior (Guild: RESPECT)

Edit:Başka serverlardada Respect adlı guildler var.BL'deki Respect'den bahsetmiyorsan yazımın bir kısmını dikkate almayabilirsin.Ama açıklayacı yazı yazmak ile ilgili kısmını mutlaka dikkate almanı rica ederim.Ayrıca bir sorun olduğu zaman öncelikle o guildin yetkililerine oyun içinde ulaşmak bence daha doğru bir seçim olacaktır.BL'deki Respect ile ilgili her hangi bir sorun veya soru iletmek istediğinizde Nopasaran nick'im ile bana ulaşmanız yeterli olacaktır.

İyi Oyunlar...

[Bu mesaj Nevberos tarafından 26 Eylül 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Guildinizden bir yetliki ile ozel mesaj yolu ile haberleshtik bu konu acildiktan sonra ve kendisine durumu acikladim. Public forumlarda ahanda bu bana kufur etti hatta soyle dedi diye birsey yazmanin dogru olmaycagina inaniyorum ve bu yuzden daha detaya girmemishtim. Durduk yere IF nin ortasinda insanlara laf atmak duel edipte yenilince ki duel ettigi insan ben de degilim,1 ustune kufur etmek hos bir davranish degildir. Bunlari cikip acik acik yazabilirdim buraya ama hos olamayacagini dusundum. Ama madem olayi ogrenmek istediniz olay bundan ibaret. Daha detayli aciklama isterseniz onu da yapabilirim. Amacim guildleri karalamak degildi bunlari yazarken ki bunu da beliirttim. Sadece hepimiz bir arada bu konuya egilirsek ve bu tarz insanlardan kurtulabilirsek cok hizli bozulan Wow etigini berki biraz da olsa geri dondurebiliriz diye dushunuyorum.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...