Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jenniserries / Respect

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

dünde bizim serverda quest verirken 5-6 kişi bvirden çullandı üstüme kestiler baktım bi tanesi cesedimin üstünde zıplıyo bide baktımki türk guildinden adam ulan yabancılar bile yapmadı bişe herifte demekki kuyruk acısı varmış.[signature][hline]Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
www.wowturk.com
Sosyal ağlarda paylaş

Jannissaries'ten sbende çok çektim Gurubashi Arena'da, chest'e guildçe gelirler (tebrik ediyorum butür organizasyonları için :) ), aldıktan sonra kapıda 1-2 saat kadar keserlerdi bizi..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Asla CC yada Pvp ile ilgili degildi bu yazdiklarim. Zaten pvp ile ilgili seyleri buraya aktarmak dogru olmaz. Ama konushma tarzlari yada hitap sekilleri hicte hos olmayan kisiler var. Tabii ki her Guildde bu tarz insanlar olabilir ama bu tarz insanlardan kurtulmak bizlere daha iyi bir oyun ortami saglar dusuncesindeyim. Sahsen ben P.T de bu sekilde konushanlar olursa onlari uyariyor yada masterima bildiriyorum ki yaptirim uygulasin.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Yani ninjalık mı yaptılar rahatsız mı ettiler ?
Karşı tarafsınız oyunda düşmansınız yani bu tarz şeyler çok doğal bence

bi kaç hordun ceset ve mezar farm yaptıklarınıda bilirim sonra arkadaşlarımı çağırırdım[signature][hline]Satılık Karakter
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=13217

Wendigo kullandığın bu yüzük galiba spellere etki etmiyor
Umarım değiştirmişsindir :)[signature][hline]Satılık Karakter
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Jenniserries teyim. Ya da onun gibi bişey işte. Arkadaş grubu bu. Valla yüksek levellar nasıl davranıyor bilemiyorum elbette, ama instance yapmaktan başka bişey yapılmıyor şu günlerde. Yani öyle pvp falan pek uğraşan bir guild değil. Ya harf hatası var ve ben kendimi bu guildde zannediyorum, ya da başka bir durum var.

Her neyse. Nick söyleyin onun yerine, ben uyarayım. Bu guild 25+ bir guild çünkü.

( ya da ben guildim nere onu bilmiorum :) )

Khalad[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darktr, 22 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=13217

Wendigo kullandığın bu yüzük galiba spellere etki etmiyor
Umarım değiştirmişsindir :)

yok o alakasiz kalmis oyle[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 22 Eylül 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Ben Jenniserries teyim. Ya da onun gibi bişey işte. Arkadaş grubu bu. Valla yüksek levellar nasıl davranıyor bilemiyorum elbette, ama instance yapmaktan başka bişey yapılmıyor şu günlerde. Yani öyle pvp falan pek uğraşan bir guild değil. Ya harf hatası var ve ben kendimi bu guildde zannediyorum, ya da başka bir durum var.

Her neyse. Nick söyleyin onun yerine, ben uyarayım. Bu guild 25+ bir guild çünkü.

( ya da ben guildim nere onu bilmiorum :) )

Khalad

Bilende oynuyor, bilmeyen de :) hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

janisaries de moonstrike diye bi sorunlu arkadasımız var durup onyxia pre q sunu arkadasa yaptırırken dalga gecermiş gibi konustu ve bende sinirlendim uza git surdan falan dedim sora adam guildim e(Pain Train) küfür etmeye basladı sorada bana ne oldugunu pek anlamadım janisaries guildden birine söledim uyarması için sora...
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle ben hicbir guilde saldirmadim yaptigim sey bir elestiriydi. Dushuncelerimi dile getirdim oyuncularin isimlerini kullanmadim yada ne yaptiklarini burada aciklamadim.
Ikinci olarak PT ile ilgili bir sorununuz var ise
Oyun Icinde
/w outlaw (gm)
/w darkmaster (tg)
ulasirsaniz sizlere yardimci olmaya calishirlar. Yetkililer ellerinden geldigince bu konuda titiz calishiyorlar zaten.
Herhangi bir uyemiz saygisizlik yada tepki verici doguran bir davranishta bulunmush olabilir. Yukarida yazdigim isimdeki oyunculara oyun icinde ulasin. Eger ulasamazsaniz buradaki herhengi bir PT uyesine ulasin ki o sizi yetkililere ulastirsin.
Benim bu konuyu acmamdaki sebep elimizden geldigince kotu oyunculari iyi guildlerde barindirmamak. Elestirimi umarim bu guildlerin yetkilileri iyi yonde algilarlar.

Delidumrul (PT)

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 24 Eylül 2005 07:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Burning Legion Janisarries". Ben Janisarries guild'inin bir üyesiyim. Üye sayımız az ve üye alımlarında inanılmaz titiz davranıyoruz. Üyelerimizin tamamı akftif oyunculardır ve oyunun genel kurallarını iyi bildiklerini ve uyguladıklarını düşünüyorum.

Herhangi bir sorununuzda

/w Ertugrultr
/w Angelius

ile irtibata geçerseniz yardımcı olacaklardır.

said:
Wayne, 23 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
janisaries de moonstrike diye bi sorunlu arkadasımız var durup onyxia pre q sunu arkadasa yaptırırken dalga gecermiş gibi konustu ve bende sinirlendim uza git surdan falan dedim sora adam guildim e(Pain Train) küfür etmeye basladı sorada bana ne oldugunu pek anlamadım janisaries guildden birine söledim uyarması için sora...

bak kardeşim ben sana o questte sakın dragonlara vurmayın öldürü sizi dedim ve hehe yazdım sen bunu alay eder gibi algıladıysan bu senin sorunun bu 1
2. si senden 5 yaş büyük bi adama sen hangi saygıyla yaklaşıyosunda uza diyosun!!
biraz daha saygılı olmanı beklerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...