Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizbu oyunu parasız oynayamazmıyıs acaba BEyler :(


Rubens

Öne çıkan mesajlar

Bir şekilde Türkiyeye geldi oyun kutulu olarak.

Ya netten kredi kartından yaklaşık 75 milyon (50$ ya da 40$, hatırlamıyorum) çekilecek, sana bir serial gelcek ve sen ordan 76kb lık client ile oynayacaksın (yani yeni bir alana girince yükleme var)

Veya oyunu kutulu alacaksın (2 cd ile geliyor, ve yukarda yazdığım yeni alanlara girince olan uzun bir yükleme süresi yok) , ama WoW u bulabildiğin kadar kolay bulamıyorsun oyunu kutulu olarak. Bu durumda 50-65 milyon arası bir ücret ödeyeceksin.

1. yöntem : sendit.com türkiyeye de ürün gönderen yabancı bir şirket, oyunu kutulu almak istiyorsan burdan alabilirsin (ama almaya çalışanlar 3 haftadır bekliyorum falan diyorlar) .

2. yöntem : Hiçbir türk internet alışveriş sitesinde GW satmıyor. Ek olarak "bu tür yerleri satan büyük yerlerde vardır" diye gidip elin boş da dönebilirsin, Türkiye içinde çok az yerde kutusuyla satılıyor.

(Ankaradaysan Yüksel Cad. deki Yüksel kırtasiyede varmış, ben bakmadım ama bak istersen).[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kutuyu aldım şimdi nerde olduğundan bile emin değilim bide sendit parayı çeksin diye 5-10 gün uraştım yok telefon faturasını mail at yok başka karttan dene falan ruh hastası oluyodum oda var yani[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/Me --
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, iki tane kitapçık var oyun hakkında bilgi veren ve hikayeyi anlatan. 2 CD var yanında.

Gidip kutulu alma nedeni olarak daha ucuza gelmesi ve her yeni alana girdiğimizde 20 mb lık dosya değil de en fazla 1 mb lık bir güncelleme yükleyecek olmasını söyleyebilirim.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...