Rubens Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bizbu oyunu parasız oynayamazmıyıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShinodaVex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 zaten parasız V_V[signature][hline]For The Great Justice----GW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 peki nasıl Üye olacm ve Down etcem pls söleyim saglam bir adam kazanırsınız :) bir başladımmı Bırakmam bir oynu ben Pls Help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShinodaVex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bak yavrucum..öncelikle kadiköy nezihten veya herhangi bir yerden veya internet sitelerinden oyunu satın alıcaksın...Zaten içinde serial olucak..bu serial ile kendine account açacaksın..tabiki oyunu yükliceksin ve accountun ile giriş yapıcaksın...Bu kdar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Oyunun serialı için para vericeksin , tamamen beleş bir oyun arıyorsan başka bir oyuna bak.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 25 Eylül 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu oyun turkiyeye geldimi? daha once COH ve Lineage 2 i cd key olarak almıstım ama pek hoslanmıyorum elime biseyin gecmesini istiyorum cd falan :) o kadar para verip eline bi cd-key veriyolar dumur olup kalıyosun lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir şekilde Türkiyeye geldi oyun kutulu olarak. Ya netten kredi kartından yaklaşık 75 milyon (50$ ya da 40$, hatırlamıyorum) çekilecek, sana bir serial gelcek ve sen ordan 76kb lık client ile oynayacaksın (yani yeni bir alana girince yükleme var) Veya oyunu kutulu alacaksın (2 cd ile geliyor, ve yukarda yazdığım yeni alanlara girince olan uzun bir yükleme süresi yok) , ama WoW u bulabildiğin kadar kolay bulamıyorsun oyunu kutulu olarak. Bu durumda 50-65 milyon arası bir ücret ödeyeceksin. 1. yöntem : sendit.com türkiyeye de ürün gönderen yabancı bir şirket, oyunu kutulu almak istiyorsan burdan alabilirsin (ama almaya çalışanlar 3 haftadır bekliyorum falan diyorlar) . 2. yöntem : Hiçbir türk internet alışveriş sitesinde GW satmıyor. Ek olarak "bu tür yerleri satan büyük yerlerde vardır" diye gidip elin boş da dönebilirsin, Türkiye içinde çok az yerde kutusuyla satılıyor. (Ankaradaysan Yüksel Cad. deki Yüksel kırtasiyede varmış, ben bakmadım ama bak istersen).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertEagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben sendit ten aldım oyunu gecen carsamba geldi. 3 hafta stoklarına gelmesini bekledim ama oyunu gonderdikten 1 hafta sonra elime ulastı. Ordan sipariş etmeden once oyunun statusune bakın. IN STOCK yazıyosa hemen sipariş verin. 1 haftaya elinizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sendit ten alınca 6-7 güne geliyo Item Shiped dedikten sonra bence güvenilir ben 2 tane aldım 1 İST 1Eskişehire Parayı karttan çekene kadar biraz problem oldu ama sorası kolay[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/Me -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Plaync den aldik biohazard la,49 dalır. Kutusu olsa ne olacak,olmasa ne olacak yani.Önemli olan sevgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben kutuyu aldım şimdi nerde olduğundan bile emin değilim bide sendit parayı çeksin diye 5-10 gün uraştım yok telefon faturasını mail at yok başka karttan dene falan ruh hastası oluyodum oda var yani[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/Me -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertEagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Haklısınız valla ben de kredi kartından parayı cektirene kadar cok ugrastım. En sonunda bi mail attım nedenini falan sordum bişeyler yapın dedim ( eyt bea:) )ordan manual olarak cektiler karttan parayı. Ama karttan parayı cektikten sonra mutlaka gonderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Önceki mesajıma ek olarak: Ankarada oturuyorsanız Yüksel Caddesindeki Yüksel Kırtasiyede birkaç tane daha GW kaldı, 65 milyon.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kutusunda ne var ki oyunun? kitapcık falan varsa cd-key almak kotu olurda bi dvd kutusu icinde 2 tane cd varsa direk cd-key alırım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Evet, iki tane kitapçık var oyun hakkında bilgi veren ve hikayeyi anlatan. 2 CD var yanında. Gidip kutulu alma nedeni olarak daha ucuza gelmesi ve her yeni alana girdiğimizde 20 mb lık dosya değil de en fazla 1 mb lık bir güncelleme yükleyecek olmasını söyleyebilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 istanbul (avrupa yakasında) her yere bakıyorum bulamadım simdiye kadar insallah bulurum bende cok istiyorum kutu lu almak ama bulamazsam yapacak fazla bisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende 256 adsl var ama farkettirmeden 900mb indirmiş bile,harita değişimlerinde taş çatlasa 2-3 dakika bekletiyor.Ana girişte bi 40 dakika falan bekledim sanırım,onun dışında rahatsızlık vermedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar