LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Dorsia, 26 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Var mi Turki kizi gibisi be, var mi kendine bu kadar guzel bakan, bu kadar guzel kokan, bu kadar hos giyinen, edebi adabi olan... Yok, maalesef yok... Doğru yok ama, onlar kadar can acıtanda yok .[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya garıp bı kışılıksın sen ya bıgun bıkıza aşık olur da yazarsan falan hatırlatırım yeryuzunden sılınmelı dedğini erkekler kızlar olmadan yasayamaz!!!!!!!!!!! bı dene ıstersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yok kardeşim, bal gibide yaşanır. Hatta kızlar olmadan insan neslinin devam edebileceği konusundada bir araştırmam var.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 of allahım bune nefret bole arastırmalara surukleyen benımkı senınkının yanında baslangıc bile değil ya nasıl yandı canın bukadar mrk ettım doğrusu yazık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dayt efe benim buyrun[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Acıların Çocuğum Lan, Var mı Yan Bakan?:) Fazla merak sağlığa zararlıdır. Sen Hangi Tıpta okuyorsun?Öğretmemişler Galiba![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Eylül 2005 14:53 tarihinde demiş ki: efe ( mavi ) muccxxx lan ! topsun.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bak ya sınırlendın we sınırını karşındakınden çıkarıosun sen hangı tıptasın buna psikolojıde ne denır öğrettıler mi sana?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Daha Tıp'a başlamadım, Ve Bu duruma acı diyorlar. Sinirlenmedim üstelik. Sen kaçıncı sınıftasın ki?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben de yenı baslıycam 1.sınıfa sen hangı okul???????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kralsın bab bende bugün sonuna kadar anlattım neyın ne oldugunu yarın bakalım ne sonuc vericek : )[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar