Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necro/Mesmer?


Way

Öne çıkan mesajlar

sizce kotu bi secim mi? çöp bi karakter mi olur?kesinlikle necromancer olacam 2. sınıf olarakta mesmer in ozellikleri cok hosuma gitti yaptıgım arastırmalarda..tabi hic deneyimim yok 10 saatlik trial dısında sadece okudugum gozlemledigim seylerden bole bi sonuca ulastım..cevaplarsanız sevinirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 5 gündür oynuyorum ama anladığım şuki,ne olursa olsun karakterle oynayabiliyosan o karakter iyi.
Oynayabileceğini al,arkadaşın dediği gibi,bide şunu yap,pvp char ac,en üstte normal arena var,orada biraz savaş,en azından nasil savaştıklarına falan bakarsın.

[Bu mesaj Buzi tarafından 24 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla her yeni oyuna basladıgımda en begendigim class i acıyorum bu oyunu sevmemin sebeplerinden biridir necromancer diablo 2 de necromancer oynadım necro adı gecen her oyunda necro oynadım bundada degismez heralde :) bi de her yer W/M kolay bi karakter olabilir ama bana hitab etmiyo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan yine gidip ayakcı classını secmişim o zaman :P hmm her yer w/m ancak bu farklılık gösterebilir anladıgım kadarıyla. misal kimi adam w/m yapar ama healing veya protectiona hic point vermeyip sadece tactic veya silah skiline abarabilir. bi nevi sadece warrior gibi oluyo. ama misal ben healing ve protectiona da puan veriyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada warrior mu kolay?! necro/mesmer la dmg almıyorum..hemde deli dmg veriyorum hemde nerdeyse verdigim dmg kadar kendimi heallıyorum..neyse yani vardır bi bildiginiz kesin ama cok rahat ilerledim 10 saatlik trial sırasında :) en kısa zamanda oyunu alacam gercekten cok guzel bi oyun..tam 1-2 saat girip kafa dagıtmalık..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...