sgecca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Cumartesi gecesi üç jedi (ben, sad, Eucau) takılıyorken bir anda bir haber geldi. tatooine de raid yapılıyormuş mos ariye. Dostumuz yaemun un çağrısı ile hemen gittik ve son zamanlarda hayatımın en zevkli anlarını yaşadım o kadar lag o kadar sıkıntıya rağmen iki tane dev gibi base patlattık ama gerçekten böyle bir zevk olamazdı içeride gizlenen iki üç tane rebeli kestik ama sonrasında bir rebel jedi (nasıl oluyorsa) bizim jediların aklını çeldi sürekli onları yanında çekti ve turretlarla güzel bir saldırı düzenledi zaten iki base patlattıktan sonra 5-6 kişi kaldığımız ve turretlara da meydan okuma zorunluluğunda olduğumuz için son base de yenik düştük. uzun lafın kısası bana o geceyi yaşatan herkese çok teşekkür ederim ve müthiş bir keyif olduğunu gördükten sonra sürekli raid sürekli pvp ve sürekli base patlatma derim. Saygılarımla,[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hadi ya :) Bizde o sıralar Fort Krayt'taydık :) Keşke haberimiz olsaydı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar