Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Türk Guild her zaman daha iyidir :) FrF'deki o guildchat ortamını hiç unutamam :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sayımız yeterli değil türk guild için 15 kişiyiz ki bunların kaçı online oluyo genelde o önemli... ama türkler olarak şimdilik SK da toplanalım zaten çoğumuz SK da sonra sayımız dahada artarsa başka bir guild kurabiliriz... muhtemelen ToO ile türk oyuncular artıcaktır o zaman tekrar düşünürüz... o zaman kadar SK dışındaki türkleri SK ya davet ediyorum biz 10 kadar türk SK dayız sizde katılırsanız hep birlikte bişeyler yapabiliriz.[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dışardan bir öneri... shadow stoneda yaşamaya devam edip , SS içinde kendi guild hall unuzu kurabilirsiniz?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 revhas katılmak istiyorum çünkü gerçekten Solo çok sıkıyor.Bazı yeni şeyler istiyorum mesela Nekrosis,DJK fln.Ama Kando ile ikimiz çok zor oluyor.Kando katılmak istemiyor ama eminim benim ardımdan gelecektır :) Oyun içinde konuşuruz Strateus la oynuyorsun galiba :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Katıl abi SK çok iyi bir guild. hep beraber takılırız.[signature][hline]Yaemun of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 adımı yazmışın ama ben yinede "Ben de varım" demek istiyorum. Long Live The Empire!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 revhas 3 gündür online olmuyor :D Revhas girmek istiyoruz de bulamıyoruz seni ehehe :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar