Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Büyük umutlarla gidiyoruz bakalım n'olacak.özellikle hedo ve memo'nun performanslarını merak ediyorum[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
dün fransa bizi parçaladı.
pıetrus un ters alley-hoop nda çığlık attım[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
Dün Fransa maçı bana pek ümit vermedi. Ama iyi şeyler yapabiliriz o potansiyele sahibiz.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
Mesaj tarihi:
normalde basketten pek çakmam ama böle milli takım yada avrupa kupalarında heyecan iyi oluo evde gaz bi şekilde izlemeyi bekliorum bende maçları[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
16 sında başlıyo tüm maclar 22.00 da grubumuz ii takımlar var bulgarsitan macını gecersek diger rakıplerimiz cok güçlü ama biz hepsini yenebiliriz yeterki şu takım ruhunu yansıtabilelim[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
evet bence max 3. oluruz.
grupta full çekip çıkarız çeyrek finale diyorum ben sonra yarı finalde eleniriz diyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
abi o ne ööle?direk litvanya şampiyon olur.ispanya dediğin nedirki.

bu arada ilk yarı ezildik eheh.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
şaka gibi bi ilk yarıydı. ilk beşimize baktığında waow diyosun ama hepsini toplayınca bi takım etmiyolar.

ikinci beşimiz çok daha iyi oynuyo valla[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
25ten 8e indi fark son 5 dakka kalbim güm güm...dü

kaçan 2 serbest atışın ribaundunu verdik üstüne faul yaptık
son dakkalarda 2 topu tutamadık
ilk çeyrek böyle oynasanıza be off[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

[Bu mesaj zaidral tarafından 16 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kaçırdıkları 15-16 3'lükten 5 tanesini soksalardı alırlardı maçı be.. çok üçlük kaçırdır.. kaçırdıkları halde üçlükte ısrar ettiler. 16 üçlük yerine 16 2 lik deneselerdi 8 tanesi girse yine 16 sayı eder.. yani kötü bi bakış açısı kabul ediyorum ama. yenebileceğimiz bi maçti özellikle fark 8'e düşünce, alcaz sanırım dedim ama olmadı. şansta bizden yana değildi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Sürekli futbol maçlarında her maça özel topic açılıyor; ama basketbolda aynı şey yapılmıyor, kıl oluyorum.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
  • Yeni Oluştur...