delihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://www.barafranca.com/ bu oyunu oynıyan arkadaslar varmı varsa bıraz yardım lutfen dun basladım sabaha kadar kastım cok eglencelı bir oyun ama sanirim yanliş kişileri soymusum ve beni ölümle tehdit ediyorlar ölüncede oyun bitiyor zaten .. güçlü bir ailesi yada birkac tuyo verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim basıma 30.000 doalr kondu bile yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=123235 Buraya alalım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ismini ver.. öldüreyim.. 30 bin i sana yolları m:D[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 çok karmaşık geldi bana o oyun. Yandaki menüye bakınca korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 başta ben de öyle düşünmüştüm alışınca o kadar zevkli geliyoki bu çok ayrıntılı bir strateji oyun gibi başta korkutur sonra çok zevk verir aynı şey gibi öhöm neyse :P Aynı Hoi 2 gibi :)[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abilerim saolun :) bir aileye girmem lazım yakında thif olucam varmı beni alabilecek bir aile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 konuyu gordum uplayımd edım...O kadar para gaspından sora olduruldum :)..oyunu artık anladım yenı accle bıraz once tekrar basladım valla ..:)oyunu oynayanlar varmı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar