Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatıralarrr

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

babam telefonla arar. karşısında çıkana kimsin diye sorar. o ses tonunu duyanlar ise hemen neresi olduğunu söyler.

anneme hiç zayıfımın olmadğıını söyledim. ingilizce den muaf olduğumu söyledim.
___annem nee ingilizceden maf mı oldun?'!^+

derste prof iyice daldı.havada sıcak. saçmalıyor. tabi herkes uyuyor.ben sadece uyanıklardanım. prof anlattı anlattı. güya sınıfı kontrol ediyor. ee dedi sorun nerede.bende dinlediğim için ne sorunu dedim.prof bir dakka güldü. sınıfta sonradan uyanan bir saat güldü.

hocanın birisi var sıfırcı ve sert. herkes ona lanet okuyor ve çekiniyoır. onu gören yolunu değiştiriyor.dersinden geçenlere wayy diye bakılıyor. kızın birisi 95 aldı. bütün bölüm ,bütün üni onu tanıdı neredeyse. karşısında tsbih sigara falan içemezsin. ben de tırsıyorum adam çok sert. hatta bir kere külhanbeyi gibi çocukları ders te azarladı ve maskara etti. çocuklar gık bile diyemedi. neyse sınavdayız.hocanın gözüne bile bakamıyorum.kızın birinin cep telefonu çaldı. ve gelen ses hareketli disco müzik tarzı birseydi. hoca o anda gençler gibi oynamaz mı? herkes koptu. bütün sınav boyu güldüm. tabiki de sınavım düşük geldi. az daha kalıyordum.

sınavda kopya çekiyorum. yakalanırsan 6 ay okuldan atılma. onun için çok tehlikeli. kızı aldım önüme. kıza bakıyorum yazıyorum. neyse hoca beni gördü bir sey demedi allahtan. ben se hazır hoca kek devam ettim kopyaya sonra sınav sonu kağıdı aldı. bana ne kadar uyanıksın dedi. kantinde bu çay içiyor beni çağırdı ve çay ısmarladı ve tanıştık her gördüğünde selam verir bende ona verririm hey allahım.ve o dersten 100 kişiden 20 falan geçti. ehem bende geçtim.

ben tv seyrederim. annem gelir kumandayı benden alır ve kanalı değiştirir.nedenini sorduğumda ise aldığım cevap;
ben kumandaya basamıyormuşum?

telefonun kapağını çıkardığımda annem bana dedi ki bir daha takamazsan babana şikayet edeceğim.(babamdan felaket şekilde tırsarım). bende bir daha telefonu kapağını çıkarmam.

sınıfta hocayı bekliyoruz.arka sıradaki kız arkadaşım kameralı cep almış. bakıyoruz. 3 4 kişi sohbet ederek birbirimizi çekip bakıyoruz. en çok telefona ben meraklıyım ve benim elimde. neyse en son resmi silip yeniden çekim yerini ayarlamaya çalışıyorum.ne kadar yeri aldığını ayarlıyorum falan.ortalık iyice gürültü sarmış. telefona dalmışım kız arkadaşım göğsündeki yazının hepsini almaya çalışıyorum.tam uğraşırken hoca gelmezmi(kendileri baya sert) bir döndüm arkamda dikiliyor. bana bir bakışı var dı??????

hoca anlatıyor. bizde dinlemiyoruz. öss falan neyse hoca alkenler falan anlatıyor. biz ise uyuyor müzik dinliyoruz.... baya bi komik ti diğer dersler de pek farksız. ve en son hoca patladı dersi dinlemiyorsunuz bu bana hakaret falan baya bağırıyor. displine falan vericek bizi hoca. bizde karşı çıkıyoruz dinliyoruz diye( amma dinlermişiz, en ufak soruda dumur olucaz)
sonra zil çaldı. hoca diğer ders dinlediğinizi göstermezseniz sizi disipline vereceğim dedi. kadın ciddi, gitti gidiyoruz.konu çalışalım desek 10 dakka da ne yapabiliriz.neyse arkadaşlarla disipline gitmeye razı olduk gibiydik. o korkuyla arkadaşlarla müzik hazırladık.alkanlar ye ye alkenler yeye alkinler ye ye .... kadın koptu artık. sınıfta koptu. ve disiplini atlattık..

cesaret mi doğruluk mu vardı. kızların karşısına otururduk. kızları kaç defa öptüm ve öpüldüm haddi hesabı yok
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel e ait bu her şeyı konu dısına acmayın
hem daha once 3245324 tane hatıra topıc ı acılmıs yanı
"Bu konu daha önce açıldı" ve tabıkıde
"Aramaya Inanalım"

baska ne var bılmıyorum sımdılık bu kadar geldı aklıma[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...