HasMez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: BlackBox1, 24 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Mage Dmg. düşmeden önce günlük gelirim 150-300m arasındaydı (2-3 saat solo AOE golem), haftada en az 10 gold bar diyelim, ayda 40 goldbar, 8 ayda 320 gold bar eder yarısını scroll, pot ve yeni bir karaktere harcasan 150 gold bar sana kalır. Ps. Bu hesap Beramus hesabı, IB+1 300-400m ediyordu KE den önce benim dedigim diez hesabına göre. bundan ortalama 1 ay fln önce belki biraz daha fazla ib +1 60m flndı. ke gelmek üzereyken ve geldikten sonra 100m oldu. shard şuan 250m , önceden 100-150m civarındaydı. dahada geçmişi sayarım hepsinin fiyatı aklımda. diezde 150 gblık itemı olan yada parası olan legit adam yok. bloodın clan bankı olabilir tabii orası ayrı mevzu.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 24 Eylül 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla benim 68 lvl charım hacklense kahrolurum herhalde çok çok geçmiş olsun kardeş ama adminlerle konuş charına rollback yaparlar belki ... malum levelin çok yüksek .. büyük ihtimal yardım ederler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çooooooooook büyük geçmiş olsun ama bencede gm ler yardım ederler herhalde, sana etmeyecekte kime edecek lvl 68 kolay mı yaa:( tekrardan geçmiş olsun[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Abi mutlaka gm le fln konuş lvl 68 ne demek yaf kesin yardım ederler benim bi arkadaşım aldı itemlarını geri birsürü msj fln atmış ama aldı ki lvl ı 60 yani sana kesin yardım ederler.. büyük geçmiş olsun[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 lvl 61 arkadaşı rollback yaptılar eminimki %100 senin charınıda roll back yaparlar[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi sen aç bi the storm daha diez the sTRomsuz olmuyo sensiz 1er 1er kesiom :) sem olunca sana ks yapıyorum :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 :( Valla çok üzücü bir olay ya.. Üstelik 68 bir char of of of of..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmiş olsun kardesim. arkadaslar ile seni konusuyorduk bi hafta oncesine kadar helal olsun cocuga diezde ilk human 70 mage bizden biri olacak. hatta humanlarda ilk 70 olanlar gene turkler diye. ama gercekten cok uzuldum. sanırım rollback olayı kalmıs uye olsanda olmasanda farketmiyor. tk formuna bakarsan forseteye de aynısı dendi devile tarafından. cok cok gecmiş olsun. //ozmo67[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 last hacked acc. suisuisui down wait for more hacked acc. xxD[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 The_Strom gecmıs olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 roll back olayı kalktı ama bazı kişilere roll back yapıyorlar ben olsam senin yerinde peşini bırakmam roll back yaptırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 selam geçmiş olsun. öncelikle rollback olayını bir dene. olmuyorsa, tabiki o itemlar kolay kolay gelmez ama elimden geldiğince yardımcı olurum sana.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 geçmiş olsun... ama lvl 68 adam 100 kerede hackelnse bırakılmaz. biraz düşün... lvl 68 bu boşuna harcanmaz çıplak satmaya kalksan kaç para eder kim bilir... İtem bu her şekilde yapılır ve tek başına boss kesicek de kapasitedesin kas biraz tanıdıklarından ödünç item al falan yap bişiler. harbi üzüldüm...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kardeş banada çok oldu 3 char im hacklendi şu ana kadar beramusta 2 tane si şimdi yeniden başladim ama sen salla bu oyun u bence 68 lvl diyosun çunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 beyler dun clandan 4 kişi aynı andan hacklendı yani adamlar istediklerını ıstedıklerı an hacklerler önlem .. yok yani bu oyunu sade ve göze batmadan oynayacagınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 the_sTRomsuz bende adam kesemiyorum eskiden ona ks yapıp kesmiştim :)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar