Gerab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eskiden bi film izlemiştimde adını hatırlamıyorum bi anne ayıyla yavru ayı vardı avcılar anne ayıyı yakalıyordu galiba sonra yavrunun başına gelen leri anlatıyordu film (başrolde yavru ayı :D ) ama film çok güzeldi böle anlatınca bişeye benziyoda bilen varsa bu filmin adını söliyebilirmi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 uçaklamı avlıyolardı ayıyı ya da uçak varmıydı o filmde? hatırlıyomusun?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ah ben ızledım onu ufaktım nası agladım anlatamam[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 biliyorum bunu ya sanki, fransız filmiydi. bu olabilir mi? http://www.imdb.com/title/tt0095800/[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 uçek falan pek hatırlamıyorum çok küçüktüm izlediğimdede sonra bu yavruyu başka bi ayı sahipleniyodu falan onuda vuruyolardı galiba he bide bu yavru ayının annesi galiba avcıların köpeklerinden kaçarken üstüne kayalar falan yuvarlanıyodu aklımda böle bişeler kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: sir, 18 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki: biliyorum bunu ya sanki, fransız filmiydi. bu olabilir mi? http://www.imdb.com/title/tt0095800/ filmin bu olması lazım. nefis bi kurgusu ve sanat yönetmenliği var. tv lerde de vermişlerdi. "la marche de l' empereur" bu filmi sevenlere şiddetle tavsiye. belgesel olmasına rağmen inanılmaz bi film. tüm dünyada efsane haline geldi; oynadığı her ülkede (Türkiye dışında) rekor kırdı vs.vs. türkçesi "imparatorun yolculuğu" ydu galiba.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Gerab filmin adı "Ayı" Bu akşam Cnbc-e Verioyr Saat 22:00 de[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vay be tesadüfe bak, adam çocuklugunun filmini hatırlıyor, bi hafta sonra tvde oynuyor film... şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar