Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macro Yardım

Sleeper

Öne çıkan mesajlar

Kullandıgımız action bar ın macro ile degismesini saglamak mumkun mu ? Action bar 1 den 2 ye ya da 4 e tek tus ayarı yapmak bence cok faydalı olabilir eger yapılabiliyorsa ve alta yazarsanız sevinirim...

(edit: dogru yazma kursalarına gidiyorum hala)
[signature][hline]Kadavra / Burning Legion
Efendi Priest...

[Bu mesaj Sleeper tarafından 25 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Exit e basıyoruz > Key Bindings'e giriyoruz > orda birazcık aşagılarda "previous action bar" ve "Next action bar" var. Yanlarına istediğimiz tuşu bindlıyoruz :D
Ama 1.bardan 4. e bara atlıyım diyosan aklıma sadece bindladıgın tuşa 3 kere basmak gelir...[signature][hline]...

[Bu mesaj Krmz tarafından 25 Eylül 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya kolayı var, bak şimdi 1 ve 2. action barları shift1-2 diye kontrol etcen, ama 3. ve 4. action barlar ekranın sağ köşesine dayalı karedekilerle aynı yani action bar3. e bişi koyarsan orda çıkar, oraya koyarsan da action bar 3 veya 4 de çıkar işte.

ama mesela ikinci satırdaki yani left ve right action barlara hatta 3. ve 4. action barı simgeleyen stunlara tuş atamak çok kolay.

key bindse geliyorsun zaten orda başlıklar var. left action bar, right action bar işte sonra sol stun sağ stun die felan yazıyor.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Addon kullan her char için ayrı tuşları tutanlardan. ClassBinding, PerCharBinding veya MyBindings+Ace ama illa ben macro istiyorum dersen bunları dene;

1 2 3 . . . için

/script if ( CURRENT_ACTIONBAR_PAGE == NUM_ACTIONBAR_PAGES ) then CURRENT_ACTIONBAR_PAGE = 1; else CURRENT_ACTIONBAR_PAGE = CURRENT_ACTIONBAR_PAGE + 1; end PlaySound("UChatScrollButton"); ChangeActionBarPage();

. . . 3 2 1 için

/script if ( CURRENT_ACTIONBAR_PAGE == 1 ) then CURRENT_ACTIONBAR_PAGE = NUM_ACTIONBAR_PAGES; else CURRENT_ACTIONBAR_PAGE = CURRENT_ACTIONBAR_PAGE - 1; end PlaySound("UChatScrollButton"); ChangeActionBarPage();

NOT: Slash ( / ) tan sonra boşluk yok. Zaten kopyala/yapıştır yapıp slash tan sonraki boşluğu silersen oluyor.
[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 26 Eylül 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...