Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burs almak ıstıyorum basvurabıleceğim kurumların tel yada e-maılını werebılır misiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 önce nerde okudugunu söyleseydin?? internetten aratırsan da bulursun ama şu ana kadar bir cok yerin başvuruları dolmuştur...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 famy :) oss formunda burs yerini doldurduysan okulunun acilmasini bekle ve panolara bak geri odemli olan kredi yurtlar kurumunun bursunu alirsin aylik 130 olacakmis. bu arada aksam gidiyorum haberin olsun =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 İlgılendıın için saol!!! ii yolculuklar umarım tekrar gorusuruz!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya bir de o memlekette 5 yıl kalmalıymışsın da dıdıdıdı da bıdı bıdı da deli oluyorum bunlara ne yani başka şehri yazdık suç mu ettik. bir de 20 ağustos son başvuruydu dediler mi? çıldırıyorum. ben o zaman orayaı nerden bileyim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar