Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III: The Frozen Throne Patch 1.19a Released!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun cıktı önceki gun son notları acıkladılar, bence baya iyi geldi bu patch Wc ye değişikler olucak bol bol[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Ben de dün buraya açmıştım konuyu. Demek ki en hızlı benim :D.

Şaka bir yana bu yama battle.net üzerinden oynanan oyunlarda epey bir kilitlenmeye yol açıyordu. Bugün de 1.19b versiyonu sürüldü ve bu hata giderildi.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
ona değinmek bile istmeiyorum zaten, her macta combata giridğim gibi rakip dis con oluyodu gidip maphackinde tutu discrackine kadar herşeyi acıp geliyodu[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
sen 1.19a dan 1.19b ye geçiş yamasını çekmedin dimi?.. öyleyse once 1.19a yı çek..
değilse war3.exe salt okunur mu kontrol et. (read only = salt okunur) patchi kurunca www.eurobattle.net adresindeki installer ı kur.. rahat rahat oyna[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
ewt pachi yaptım bir şekilde girdik battle nete sonra tekrar bir patch yaptı yanılmıyorsan 1.19b versionuna yükseltti ancak ben yine de giremiyorum çünkü orjinal cd-key sahibi olmama rağmen bir kazadan dolayı orjinal cd sahibi değilim artık.
Mesaj tarihi:
1.19 a yı yükledim sonra 1.19b yi üstüne yükledim.Hiçbi türlü girmiyo oyuna,Cd takın diyo.Napcaz?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Şincik no cd de mi yasak?
Eğer yasaksa yasak olmaması gerekir. Çünkü eğer daha önce no cd kullanmış olsaydım orj. cd halen arşivimde olurdu:)
Neyse ben yine de battle nette oynamaya devam ediyorum...
Mesaj tarihi:
yeni cracklerde sorun var sanırım 19b nin çünkü battle.net e girerken invalid cd key diyor ayrıca bazı serverlarada internet bağlantın yok diyor biri sağlam crack bulup link verirse çok iyi olur.[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Mesaj tarihi:
Hiçbir sorun ok verdiğim linktekini çek oyna ben oynuyorum ve gayet iyi çalışıyor. 1.19a ve 1.19b yamalarını yüklediysen hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor.
  • Yeni Oluştur...