Eternity Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arkadaslar bazı serw'lerde war ya hani Sole basamak felan arw altşarımda teleporterler aradım bulamadım.. WArsa yollarmısınız simdiden Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 türkçe yassanda millet annasa dimi bab the kenk ??[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 adam düzgün yazı yazamıyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 olsun bap[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaslar kusura bakmayın ya o gün sabahlamıstım vede aksama kadar yine kalmıstım anlıcağınız yazaamamıs herneyse benim bahsettim olay su hani olurya birtde felan teleporter taslar olur ama basamak seklinde tasların ortasına koyarlar o nasıl oluyor onu sorucakdım simdiden teşk..[signature][hline]İmza : Barmak Bassam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi tane item yarat xtype t_telepad xmorep 12,12,12 // gitmesi istedigin yer... sonra ustunden gec... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Axis die bi program biliosundur.ordan items kısmından Floor olması lazım yada onun gibi bişi tam aklımda deil.Marble yazan bolume gidersen bulabilirsin o taslardan.ustunede bi ustteki msj gibi telepad eklersin.bide morepini ayarlarsın tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 .add i_teleporter ile teleporter cikartiyorsun daha sonra morep'ini kaydetmek icin mark buyusu ile gidilmesini istedigin yeri normal recall rune mark'lar gibi mark'liyorsun. bu kadar.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 teleporter Cıkarttıktan Sonra MoreP sine Gidecegi Id yi Yazarsan Tamamdır..[signature][hline]Gamemaster Luke www.reconquistauo.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ID kullanarak'ta yapiliyormus yeni ogrendim :p koordinat diyecektin galiba.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tabi math sen bilmessin gouid morep e i_tiyeleportır koyarak ve hatta teleportırın altından geçince ışınlaması bile var.ah ah şu şıpeyır ı yakından takip etsen ya :D[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 istedigin basamak modelını ayarla yanı koymak ısedıgın yere basamagı koy sonra oraya bı teleporter koy ve .xtype t_telepat yaz ve teleporterı tıkla sonra gıtmesını ıstedıgın koordınatlarını ogren ve .xmorep .....,..... (koordınatlar) yaz gene teleporterı tıkla...[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 .add i_alchemicalsymbol_3 yap galiba boyle bişi en şekillisi budur sonra arkadaşların dediği gibi type değiştir moreP düzenle tam şekilli olursun wallahi[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam [Bu mesaj Joe tarafından 26 Eylül 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar