Eternity Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arkadaslar bazı serw'lerde war ya hani Sole basamak felan arw altşarımda teleporterler aradım bulamadım.. WArsa yollarmısınız simdiden Teşekkürler..
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 türkçe yassanda millet annasa dimi bab the kenk ??[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 adam düzgün yazı yazamıyor sanırım :)
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 olsun bap[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaslar kusura bakmayın ya o gün sabahlamıstım vede aksama kadar yine kalmıstım anlıcağınız yazaamamıs herneyse benim bahsettim olay su hani olurya birtde felan teleporter taslar olur ama basamak seklinde tasların ortasına koyarlar o nasıl oluyor onu sorucakdım simdiden teşk..[signature][hline]İmza : Barmak Bassam?
Karakans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi tane item yarat xtype t_telepad xmorep 12,12,12 // gitmesi istedigin yer... sonra ustunden gec...
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Axis die bi program biliosundur.ordan items kısmından Floor olması lazım yada onun gibi bişi tam aklımda deil.Marble yazan bolume gidersen bulabilirsin o taslardan.ustunede bi ustteki msj gibi telepad eklersin.bide morepini ayarlarsın tmm.
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 .add i_teleporter ile teleporter cikartiyorsun daha sonra morep'ini kaydetmek icin mark buyusu ile gidilmesini istedigin yeri normal recall rune mark'lar gibi mark'liyorsun. bu kadar.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Luke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 teleporter Cıkarttıktan Sonra MoreP sine Gidecegi Id yi Yazarsan Tamamdır..[signature][hline]Gamemaster Luke www.reconquistauo.net
Albert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ID kullanarak'ta yapiliyormus yeni ogrendim :p koordinat diyecektin galiba.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tabi math sen bilmessin gouid morep e i_tiyeleportır koyarak ve hatta teleportırın altından geçince ışınlaması bile var.ah ah şu şıpeyır ı yakından takip etsen ya :D[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 istedigin basamak modelını ayarla yanı koymak ısedıgın yere basamagı koy sonra oraya bı teleporter koy ve .xtype t_telepat yaz ve teleporterı tıkla sonra gıtmesını ıstedıgın koordınatlarını ogren ve .xmorep .....,..... (koordınatlar) yaz gene teleporterı tıkla...[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 .add i_alchemicalsymbol_3 yap galiba boyle bişi en şekillisi budur sonra arkadaşların dediği gibi type değiştir moreP düzenle tam şekilli olursun wallahi[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam [Bu mesaj Joe tarafından 26 Eylül 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar