MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bugun ilk defa paypal ile premium üyelik aldım gayet sorunsuz aldı. sorum şu paypalin sitesinde işlem tamamlandığını yazıyor fakat kartımdan para çekilmemiş .acaba daha sonranmı çekicek parayı biraz? tırstım faiz vs koyacak diye.[signature][hline] [b]Server: Xigenon ID: Sungur Nation: Karus Lvl: 6x Speciality:Hunter Clan: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 başlık yanlış olmuş uykulu uykulu kusura bakmayın :D[signature][hline] [b]Server: Xigenon ID: Sungur Nation: Karus Lvl: 6x Speciality:Hunter Clan: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paypal deel miydi yahu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ko da gm olan varsa yanıtlasın... grrrr ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aynı konudan devam edeyim. Suanda bende P harfi yok. Yani paybalı kullanarak üyeliğimi yenileyemiyorum. Bu işi sitesindende yapamıyorum. Var lan knight cashlerimi Kullanmak istesemde kullanamıyorum cünkü P harfi yok. Ne yapmalıyım?[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 light sen burdamsın lan :hrr:[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: istemihan, 24 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Aynı konudan devam edeyim. Suanda bende P harfi yok. Yani paybalı kullanarak üyeliğimi yenileyemiyorum. Bu işi sitesindende yapamıyorum. Var lan knight cashlerimi Kullanmak istesemde kullanamıyorum cünkü P harfi yok. Ne yapmalıyım? [signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: MacLeod, 24 Eylül 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bugun ilk defa paypal ile premium üyelik aldım gayet sorunsuz aldı. sorum şu paypalin sitesinde işlem tamamlandığını yazıyor fakat kartımdan para çekilmemiş .acaba daha sonranmı çekicek parayı biraz? tırstım faiz vs koyacak diye. Korma parayı çekmeleri bazen 1-2 gün alıyor. Harcadığın neyse o yansıyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: BlackBox1, 24 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: MacLeod, 24 Eylül 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bugun ilk defa paypal ile premium üyelik aldım gayet sorunsuz aldı. sorum şu paypalin sitesinde işlem tamamlandığını yazıyor fakat kartımdan para çekilmemiş .acaba daha sonranmı çekicek parayı biraz? tırstım faiz vs koyacak diye. Korma parayı çekmeleri bazen 1-2 gün alıyor. Harcadığın neyse o yansıyor. Aynen oyle ! ancak Paypal uyelik parası var cuzzi bi tutar ek olarak[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Keske yeni bir baslık acsaydım ya. BAska konu acmayım diye buradan devam ettim. Benim soruma kimse bakmamıs. Herkes bu eski konuya cavap yazmıs. Pati halkı beni sorumada cevap lütfen.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad [Bu mesaj istemihan tarafından 25 Eylül 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eh?? sen hangi patch i kullanıon ? :S[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1300[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: BlackBox1, 24 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: MacLeod, 24 Eylül 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bugun ilk defa paypal ile premium üyelik aldım gayet sorunsuz aldı. sorum şu paypalin sitesinde işlem tamamlandığını yazıyor fakat kartımdan para çekilmemiş .acaba daha sonranmı çekicek parayı biraz? tırstım faiz vs koyacak diye. Korma parayı çekmeleri bazen 1-2 gün alıyor. Harcadığın neyse o yansıyor. saol bilgi için evet bugun çekmişler parayı. rahatladım vala bi sorun çıkmadığı için :D[signature][hline] [b]Server: Xigenon ID: Sungur Nation: Karus Lvl: 6x Speciality:Hunter Clan: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar